To je to što me zanima!

Baka srušio Milan! Tirana bolja od Ronaldihna i ekipe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Momčad na čijoj je klupi Blaž Slišković pobijedila je veliku talijansku ekipu 2-1 u prijateljskom meču pred 20.000 gledatelja na stadionu u Tirani
Vidi originalni članak

Otraga Nesta i Favalli, u sredini Emerson i Ambrosini, naprijed Seedorf, Inzaghi i - Ronaldinho. Uz nekoliko mlađih igrača tako je izgledao Milan na utakmici u glavnom albanskom gradu, na prijateljskoj utakmici koju je organizirala jedna tamošnja naftna kompanija. No nije im bilo dovoljno, motivirani Albanci, s klupe predvođeni Blažom Sliškovićem, pobijedili su 2-1 i nanijeli Milanu šesti poraz u osam ovosezonskih prijateljskih utakmica.
No nije to jedina nesreća za Carla Ancelottija na gostovanju u Albaniji. U zadnjoj minuti prvog dijela, u duelu s golmanom Tirane Nallbanijem, teško se ozljedio Filippo Inzaghi. Milan se ove sezone malo ekipirao u vrhu napadu, ali i dalje su prilično tanki i Pippo će im sigurno nedostajati... Umjesto njega ušao je Ševčenko i pošteno se ispromašivao u drugom dijelu.
Dobra vijest za trenera, ali i navijače Milana, je činjenica da je prvi put nakon 13. lipnja zaigrao Alessandro Nesta. Ušao je u igru na poluvremenu umjesto Maldinija i pokazao da je konačno spreman. A spreman je i Ronaldinho, koji je zabio počasni gol u 92. minuti, a u utakmici u kojoj je dobio punu minutažu pogodio je i stativu.
Pobjedu Blažu Sliškoviću i Tirani donijeli su Xhafa (29.) i Musaka (72.). Jedan od najboljih albanskih klubova tako je u prijateljskoj utakmici ispisao najljepše stranice svoje povijesti...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • left1 15.10.2008.

    Opće poznata činjenica je da na ovakvim \"počasnim\" utakmicama veća ekipa pušta slabijoj da pobjedi. Bilo bi smiješno da ih pozovu na proslavu i onda im ovi uvale 15 komada.

  • Mihaljevic 15.10.2008.

    Legenda... Trebao je ostati na klupi Hajduka :-)

  • vizijaslobode1941 15.10.2008.

    Bravo Bako !

Komentiraj...
Vidi sve komentare