To je to što me zanima!

'Baka' traži 2 milijuna kn; Hajduk: On nije bio trener

Blaž Slišković potražuje dva milijuna kuna odštete od Hajduka zbog prijevremenog otkaza suradnje. 'Bili' tvrde da mu nisu mogli ishodovati licencu...
Vidi originalni članak

Iskazom Blaža Sliškovića nastavljen je sudski spor u kojem Slišković tuži svoj nekadašnji klub Hajduk, a prema izračunu njegove odvjetnice Doris Košte riječ je o oko 2 milijuna kuna. Slišković je u emotivnom iskazu rekao kako je prihvatio vođenje Hajduka na zamolbu tadašnjih čelnika Grgića, Fiorentinija i Štimca jer je klub bio u vrlo lošem financijskom i rezultatskom stanju, dodatno pritsnut nezadovoljstvom navijača.
- Vrlo brzo nakon mog dolaska zaigrali smo puno bolje, došli smo i na prvo mjesto, no nakon remija sa Rijekom u travnju 2005. godine Grgić me pozvao u klub i otkazao mi suradnju zbog navodnog nezadovoljstva starijih igrača u svlačionici, iako smo i dalje bili na prvom mjestu - rekao je Slišković i dodao kako su tada dogovorili isplatu odštete od 150.000 eura za prijevremeni raskid suradnje. 
U Hajduku tvrde kako otkaz nije bio uvjetovan lošim rezultatima, nego nemogućnošću ishodovanja valjane trenerske licence, bez koje Slišković nije mogao dalje voditi Hajduk u HNL-u. Zbog toga Sliškovićev ugovor nikad nije ni ovjeren u HNS-u i zbog toga prema mišljenju Hajdukovog odvjetnika Vinka Radovanija ne može ni potraživati odštetu. Slijedeće ročište zakazano je za 7. svibanj kada bi se u svojstvu svjedoka trebali pojaviti tadašnji predsjednik Branko Grgić, direktor Fredi Fiorentini i sportski direktor Igor Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_41152 09.03.2010.

    pa ovi iz Hajduka samo seru, Slišković je legenda Hajduka, a oni ga tretiraju kao govno

  • Rope55 09.03.2010.

    jel ovaj lik sa slike onaj sa youtube-a koji komentira tekmu sa zrinskim,kad kaže doslovce: REZULTAT IZ OUPEN? :)

  • Dario10 09.03.2010.

    lopovi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare