To je to što me zanima!

Bale rekao Realu: Igrat ću golf za 19 mil. €, baš me briga...

Gareth Bale (29) u potpunosti je ispao iz Zidaneovih taktičkih zamisli i u porazu protiv Betisa (2-0) nije dobio ni priliku zaigrati vjerojatno posljednji put u dresu Reala. Odlučio je 'uzvratiti udarac' izjavom
Vidi originalni članak

Imam još tri godine ugovora. Ako žele da odem, morat će mi platiti 17 milijuna eura po sezoni. Ako to ne učine, ostat ću ovdje. Ako treba, igrat ću i golf za to vrijeme, hladno je poručio suigračima Gareth Bale nakon poraza od Betisa prenose španjolski mediji. 

Nakon utakmice samo je otišao u svlačionicu. Pitanje je hoće li Velšanin ostati u 'kraljevskom klubu' i sljedeće sezone jer je postavio 'oštre' uvjete za svoj odlazak. Zidane više ne računa na njega, a i trener Reala bio je prilično iskren o svojim potezima.

- Bale je puno toga osvajao ovdje, ali živimo za sadašnjost i budućnost. Nećemo zaboraviti prošlost, ali više sam računao na druge igrače proteklih tjedana. Bit ću iskren -  da sam imao priliku uvesti i četvrtu zamjenu danas, to ne bi bio Bale! - prenijeli su španjolski mediji Zidaneove riječi, no to navodno i nije baš bilo tako.

Kako je javio engleski novinar Ben Hayward, Zidane nije rekao ništa sličnog, već nešto potpuno drukčije:

- Da sam uveo nekog drugog, ne bi se ništa drugačije dogodilo.

Prema Transfermarktu, Bale vrijedi 70 milijuna eura, a s 'kraljevima' je pod ugovorom do lipnja 2022. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 21.05.2019.

    Hrvatska-Wales 4:0

  • Flinta 20.05.2019.

    Di ces bolje, sjedis na klupi i ne umaras se, a para ide. Steta kaj nema takve pozicije i na normalnim poslovima. Tipa, ti si rezevrni bagerist ili radnik u proizvodnji, sjedis sa strane i gledas kako ovaj radi i onda u zadnjih pola sata radnog vremena sef radi i zamjenu i ovog salje na tusiranje, a ti utrcavas u bager ili na proizvodnu traku.

  • karboki 20.05.2019.

    Kako to da je samo kod vas njegova navodna plaća 19 mil eura??? Apsolut no nigdje se takav podatak ne može izvući. Ja mislim da svjesno iznosite laži

Komentiraj...
Vidi sve komentare