To je to što me zanima!

Bale se pobunio zbog Modrića! Ne želi novog veznjaka u Realu

Gareth Bale i Luka Modrić su veliki prijatelji još iz Tottenhama, a Velšanin smatra da bi Hrvat mogao otići ako Real odluči dovesti Marca Verrattija ili Philippea Coutinha
Vidi originalni članak

Gareth Bale ne želi da Real Madrid dovede novog veznjaka zbog prijatelja Luke Modrića, piše Don Balon.

Bale i Modrić su veliki prijatelji još iz Tottenhama, a Velšanin smatra da bi hrvatski veznjak mogao otići ako Real odluči dovesti Marca Verrattija ili Philippea Coutinha koje prate.

Realov napadač smatra da je Modrić, unatoč nešto slabijoj formi posljednjih tjedana, ključni igrač kluba i ne želi riskirati njegov odlazak.

Španjolski mediji tvrde i da je Bale protiv dolaska Bernarda Silve iz Monaca i Chelseajevog Edena Hazarda na Santiago Bernabeu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Joker123 15.04.2017.

    Opet gluposti

  • zekica 15.04.2017.

    I ja sam to čuo..... čak je navodno uzeo i mitraljez u ruke i opalio rafal u prozore uprave. A pred stadionom su specijalci koji su blokirali kvart i ne puštaju nikoga blizu. Opsadno stanje je trenutno. Ali iz pouzdanih itvora, dopire informacija da je uprava popustila i da na ljeto neće kupovati niti jednog vezistu. Eto. A sad ajmo svi skupa na šunkicu i pisanicu pa na spavanje. A u utorak u miru pogledamo uzvrat protiv Bayerna.

  • BarneyStinsonNPH 15.04.2017.

    Realu treba samo Hazard pa da napad bude Hazard-Ronaldo-Bale..i eventualno De Gea ako Navas nastavi kiksat ali inace je i Navas dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare