To je to što me zanima!

Baleov menadžer: Ma Gareth je oduševljen što igra u Realu...

Zapitao bi se čovjek poslije ljetošnjih događaja što Bale još uopće radi u Madridu nakon svega što se pričalo ljetos, ali Madrid je i dalje njegova budućnost. Tako barem veli njegov menadžer Jonathan Barnett
Vidi originalni članak

Ovo je iritantno. Pa mogao je ostati do kraja, čestitati suigračima, pojesti nešto u VIP loži, bio je jedan od komentara na najnoviji potez Garetha Balea kada je u srijedu napustio tribine Santiago Bernabeua deset minuta prije kraja utakmice s Leganesom (5-0).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bale nije bio u konkurenciji, ali nije ni odgledao sve do kraja ni vidio prvijenac Luke Jovića, već se odvezao - nekamo. Naljutilo je to navijače, kao da već nema "povijest" s njima.

COURTOIS USPIO NE PRIMITI GOL Dečki, žurim: Bale se pokupio s Realove utakmice u 83. minuti

Pa se opet, ne zbog toga, aktualizirala priča da će Velšanin u Kinu. Sve je to rekla-kazala i dalje, zapitao bi se čovjek što Bale još uopće radi u Madridu nakon svega što se pričalo ljetos, ali Madrid je i dalje njegova budućnost. Tako barem veli njegov menadžer Jonathan Barnett.

- Gareth je oduševljen što igra za Real. Kina? Ne vjerujte svemu što čujete - rekao je za Cuatro Deportivo.

REAL MADRID Zidane: Bale želi van iz Reala? Meni to niti jednom nije rekao

Na tom je tragu govorio i Zidane.

- Mogu mediji govoriti i pisati što ih god volja. Ja najbolje znam kakav odnos imam sa Garethom. Meni nikad nije rekao da želi otići, ni prošlog ljeta ni sada, a na kraju se vidi da je to što je ostao u Realu ispalo najbolje i za njega i za klub. Bale i ja smo dobri.

Možda to tako i ne izgleda na van, ali, eto, treba vjerovati Zidaneu. Bale je sretan čovjek.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Samarsa 01.11.2019.

    Je je malo morgen

Komentiraj...
Vidi sve komentare