To je to što me zanima!

Balić: Čast mi je što su Šola i Gobac mene pitali za savjet...

Sandi Šola, predsjednik saveza, u društvu Zorana Gopca došao je u Njemačku da bi s Ivanom Balićem, budućim koordinatorom u HRS-u, popričao o novom izborniku
Vidi originalni članak

Zoran Gobac i Sandi Šola sastali su se s Ivanom Balićem u Njemačkoj. Tema je bio novi izbornik reprezentacije. Gobac je najavio kako hrvatski savez neće odlučivati dok se ne konzultira s novim koordinatorom, a to je nedavno postao Ivano Balić.

- Počašćen sam što su predstavnici saveza došli u Njemačku razgovarati sa mnom i što me u budućnosti vide u jednoj od uloga u hrvatskom rukometu. No kako sam još igrač Wetzlara, ne mogu odlučivati pa smo se dogovorili da ću pomagati savjetima. To ću i raditi - rekao je Ivano Balić nakon sastanka s čelnim ljudima saveza i dodao:

- Kad mi u lipnju istekne ugovor i službeno završim karijeru, rado ću se odazvati pozivu HRS-a i prihvatiti odgovarajuću funkciju. Vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan program za budućnost hrvatskog rukometa - dodao je Balić.

Kao najizgledniji kandidat za novog izbornika spominje se Zvonimir Noka Serdarušić koji na ljeto napušta klupu francuskog Aixa i vraća se u Hrvatsku, a pomoćnik bi mu trebao biti Petar Metličić, što je nedavno potvrdio i sam Zoran Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zgpurger1 12.02.2015.

    Trebala bi bit obaveza pitat Ivana za savjet kad je rukomet u pitanju!Sam se bojim da se do ljeta Gobac ne predomisli il da ne izigra Ivana.Nadam se da do tog neće doć i da će legenda imat mjesto u HRS-u jer tamo mu je i mjesto.

  • kokaza5 12.02.2015.

    Baliću ne spuštaj se i ne pali se na to. Tko bi im vjerovao.

  • El Tractor 11.02.2015.

    Rukometni mozart kojeg je bio gušt gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare