To je to što me zanima!

Balić: Osjećam se kao da mi je karijera prošla u tjedan dana...

Bit će puno emocija. Ovo je bio moj posao, posao koji sam najviše volio. To je bio moj život zadnjih 20 godina, rekao je Ivano Balić uoči svoje posljednje utakmice...
Vidi originalni članak

Kad večeras završi utakmica Wetzlara i Göppingena u Bundesligi, završit će i Balićeva era. Razdoblje genijalnosti u kojem je zadivio svijet i promijenio rukomet. 

Ivano Balić večeras će posljednji put istrčati na parket. Utakmica počinje u 20.00 sati, a ulaznica u Rittal Areni odavno nema. Svi žele još jedanput vidjeti genijalca na djelu.

- Bit će jako puno emocija. Ovo je bio moj posao, posao koji sam najviše volio. To je bio moj život zadnjih 20 godina. Pomalo je smiješno, ali osjećam se kao da mi je karijera prošla u tjedna dana - rekao je Balić za francuski L'Equipe.

- Bila mi je čast što sam bio izabran za najboljeg na svijetu, ali bez suigrača sam ništa. Moji najveći uspjesi? Zlato s Hrvatskom u Portugalu i na Olimpijskim igrama u Ateni - dodao je Balić, koji će se nakon igračke karijere posvetiti onoj iza kulisa. 

Bit će koordinator u reprezentaciji.

- Jedva čekam to početi raditi. Neće to biti lako, ali ne bježim od tog posla - dodao je Balić, koji je u igračkoj karijeri bio član Splita, Metkovića, Zagreba, Portland San Antonija, Atletico Madrida i Wetzlara. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • strmi007 06.06.2015.

    istinska legenda

  • jura1980 06.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • nindza86 05.06.2015.

    kapa dolje care...ono što je maradona bio u nogometu to si ti u rukometu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare