To je to što me zanima!

Balić posjetio svoju stanicu u Londonu: A nema ni imena?!

Ivano Balić posjetio je stanicu metroa u istočnom Londonu koja nosi njegovo ime, ali rukometaš se pomalo razočarao kada nije pronašao nikakvo obilježje, ni sliku
Vidi originalni članak

Ivano Balić pomalo se razočarao kada je na kratko napustio hrvatski tabor kako bi prošetao do svoje stanice metroa u Londonu. Hrvatski je rukometaš došetao do stanice, ali jednom ondje nije bio siguran da je na pravom mjestu. Naime Balić nije pronašao nikakav natpis sa svojim imenom koji bi upućivao na to da mu je stanica posvećena .

Kako prenosi Večernji list Ivano je bio oduševljen što će vidjeti stanicu koja je dobila njegovo ime, ali se neugodno izenandio kada nije pronašao nikakve oznake.

Na stanici Dalston Kingsland iliti privremeno stanici Ivano Balić u istočnom Londonu nema ni traga hrvatskom rukometašu.

- Nisam ni očlekivao nešto specijalno. Stanica ko stanica, ali je lijepo znati da se zove po meni - zaključio je najbolji hrvatski rukometaš.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • head1100 27.07.2012.

    Mozda ako u google translate upises Dalston Kingsland sa engleskog prevede na hrvatski Ivano Balic,heheheheh

  • glumac73 27.07.2012.

    kakva sramota,... ma englezi nisu vidjeli još rukometni teren a kamoli balića....

  • kbr 27.07.2012.

    koja glupost, šugavi britanci, bar su mogli stavit neku naljepnicu sa ivanovim imenom ili neku ploču, neš ti mogu je i maknut poslije oi ak im baš smeta. propuštena prilika za zaradu, da su to napravili (a ne bi ih koštalo puno) sigurno bi bilo naših navijača koji bi posjetili tu postaju. ovako su se po meni izblamirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare