To je to što me zanima!

Balićev debi došlo vidjeti 700 gledatelja, on zabio jedan gol

Treba istaknuti kako je prijateljska utakmica izazvala veliku pozornost pa je najboljeg rukometaša svih vremena na djelu došlo vidjeti preko 700 gledatelja
Vidi originalni članak

Ivano Balić u srijedu navečer odigrao je prvu utakmicu za novi klub Wetzlar. U pobjedi protiv trećeligaša TuS Ferndorfa 31-22 hrvatski rukometaš sudjelovao je s jednim golom.

Treba istaknuti kako je prijateljska utakmica izazvala veliku pozornost pa je najboljeg rukometaša svih vremena na djelu došlo vidjeti preko 700 gledatelja.

- Ovo je vrlo ozbiljan klub. Stekao sam dojam da žele izgraditi nešto veliko i da me trebaju. Kada osvojite nešto veliko imate konstantnu želju za osvajanjem. Taj osjećaj nikada neću izgubiti i s njim sam došao u Wetzlar - rekao je Balić nakon debija za Sport1.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MrHorilij21 17.08.2013.

    Najbolji svih vremena?AHHAHAHAHAA,jedan je VESELIN!

  • libeluli 16.08.2013.

    Dragi moji...Ivano Balić može kao Mišo (sada zvani Mate ) Kovač samo dignuti ruke i sve će dvorane zapljeskati a možda i protivnici... koji Trojanci nekih rukometnih šefova ovo pišu

  • SKY1 16.08.2013.

    Samo naprijed Baliću, a onaj Goluža nadam se da neće biti još dugo izbornik jer nije to zaslužio svojim ponašanjem, a ni znanjem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare