To je to što me zanima!

Balotelli napao Bobana i bacio mikrofon: Prestani s kritikama!

Stalno pričaš o meni. Kad Milan pobijedi Mario je super, ali kad Milan izgubi, uvijek je Mario kriv. Ne trebaju mi tvoje kritike, kritiziram samog sebe, kaže Mario
Vidi originalni članak

Mario Balotelli nakon poraza svojeg Milana od Rome 2-0 ponovo je pokazao svoju temperamentnu narav izgubivši živce u javljanju za Sky Italiju.

Napadač 'rossonera' bio je nezadovoljan zamjenom u 69. minuti nakon slabijeg nastupa, a pritom se okomio, između ostalih, i na komentatora Zvonimira Bobana .

- Stalno pričaš o meni. Kad Milan pobijedi Mario je super, ali kad Milan izgubi, uvijek je Mario kriv. Ne trebaju mi tvoje kritike, kritiziram samog sebe - rekao je Balotelli, kojeg je zasmetala Bobanova opaska da nije bio na razini tijekom sinoćnje utakmice:

- Nikad nisam rekao da sam top igrač. Skroz sam normalni igrač, a ti govoriš da sam izvanredan pa uvijek od mene očekuješ pet golova po utakmici. Stalno pričaš i pričaš, ali nema nikakve poante u svemu što govoriš.

Nakon što je završio s napadom na Bobana, Balotelli je ljutito bacio mikrofon na kraju intervjua.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Maldini3 28.04.2014.

    Jos nije kasno za njega

  • fumarci 27.04.2014.

    Balotelli bi trebao bolje podnositi kritike, pa ipak su izgubili. Boban je angaziran da analizira i kaze svoje misljenje.Kad sam ja bio klinac Boban nam je bio junak i najveca faca,a sad si svaki mulac dopusta srat po njemu iako se on drzi podalje od domacih afera. Pred neko vrijeme bio clanak s Jarnijem pa vecina kenjala. Ali tako le to kod nas seremo po nekima na koje smo bili ponosni.

  • procaffe 26.04.2014.

    što oće taj boban, pa on je svojim "gazela stilom" usro ono polufinale, a najborbeniji potez mu je skok na milicajca. da danas igra, protiv npr. atletica ne bi vidio loptu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare