To je to što me zanima!

Balotelli: Da mi netko 'blicne', auto bih mu pregazio tenkom!

Kad netko vozi Ferrari i 'blicne', samo se makni s puta (ja bih učinio isto). Ili da jednostavno kupim tenk, napisao je Balotelli, koji se bavi banalnostima na Twitteru
Vidi originalni članak

Nakon završenog Kupa konfederacija Mario Balotelli imao je pregršt slobodnog vremena, a dobar dio njega provodi na svojoj omiljenoj društvenoj mreži Twitteru.

U iščekivanju početka priprema Milana za novu sezonu, koje počinju danas, talijanski reprezentativac ubija dosadu neuobičajenim objavama na svojem profilu.

Balotelli je otkrio da nema previše strpljenja za ostale vozače kad sudjeluje u prometu.

"Kad netko vozi Ferrari i 'blicne', samo se makni s puta (ja bih učinio isto). Ili da jednostavno kupim tenk?!", napisao je napadača 'rossonerra' i objavio fotografiju tenka, koji gazi auto.

Možda se Balotelli s početkom priprema ipak skoncentrira na neke važnije stvari od ovakvih banalnih ideja.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nino-slav 09.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Karla_B45 08.07.2013.

    Dečko uopće nije loš, ajde mu malo pogledajte Twitter. On, za razliku od većine nogometaša i ' slavnih ' osoba zapravo odgovara fanovima i priča sa njima....

  • rođo101 08.07.2013.

    oc uredu eto kad si baloteli kupi tenka i počne gazit ljude,a mi ćemo sa strane stajat divit se i pljeskat jer to radi mario baloteli.baloteli smije gazit nas,a mi se ko nebismo imali pravo branit od njega jer je on eto crnac,da se nebi osjetio ugrožen na rasnoj osnovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare