To je to što me zanima!

Balotelli i službeno novi igrač Liverpoola: "Jako sam sretan"

Ovo je nevjerojatan transfer. Balotelli je svjetska klasa i odlično je što imam takvog napadača, rekao je menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, nakon objave transfera
Vidi originalni članak

Mario Balotelli (24) novi je igrač Liverpoola. "Redsi" su to objavili na službenoj stranici. Balotelli je došao iz Milana, potpisao je trogodišnji ugovor s Liverpoolom u transferu od 20 milijuna eura, a izabrao je dres s brojem 45.

- Jako sam sretan. Razgovarali smo o mogućnošću dolaska u Liverpool i evo me. Došao sam u jedan od najboljih engleskih klubova. Nogomet je ovdje na visokoj razini - rekao je Balotelli u prvom intervjuu kao igrač Liverpoola.

Talijanski reprezentativac na Anfield stiže nakon godine i pol u dresu Milana. Zabio je Mario 30 golova u 54 utakmice za milanski klub.

- Ovo je nevjerojatan transfer. Balotelli je svjetska klasa i sretan sam što imam takvog napadača - rekao je menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers.

Ovo je Balotellijev povratak u Premiership nakon nastupanja za Manchester City u kojem je 2012. godine osvojio naslov.

Večeras (21.00) na Etihadu City dočekuje Liverpool, a Mario Balotelli bit će na tribinama. Liverpool ga nije uspio registrirati na vrijeme za tu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • punisher_3 26.08.2014.

    20mil € , bagatela za njegovu klasu

  • JadrankoKarlusic 26.08.2014.

    htjeo ić gledat tu legendu u milanovom dresu

  • Frenkyy 26.08.2014.

    Danas je velika fešta u Milanu (gradu), na Piazza della Madonnina!!! Riješili su se velikog "problema"!! ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare