To je to što me zanima!

Balotelli i u Milanu ostao svoj: "Zakačio" se s policajcima?

Sudeći prema napisima talijanskih medija, Mariju Balotelliju nije dugo trebalo da upadne u nevolje u Milanu. Navodno se sukobio s policajcima u zračnoj luci Linate
Vidi originalni članak

Balotelli je nakon niza incidenata u Engleskoj prošli tjedan napustio Manchester City i potpisao za Milan, ali promjena adrese, čini se, nije promijenila i njegove navike. 

Talijanski nogometaš je navodno došao u zračnu luku po prijatelje, ali je parkirao automobil na zabranjenom mjestu. Policajci su ga zamolili da premjesti vozilo, što je Balotelli i napravio, ali je pritom ponovno parkirao nepropisno.

Policajci su ga tada odlučili kazniti, na što je kontroverzni nogometaš burno reagirao i posvađao se s predstavnicima reda. Odbio im je pokazati dokumente zbog čega je na koncu novčano kažnjen, baš kao i zbog neposjedovanja valjanih dokumenata o osiguranju vozila.

Iz Milana su se, međutim, oglasili priopćenjem u kojem tvrde da nije bilo nikakvog sukoba, te da je policija obavljala rutinsku kontrolu vozila, a  22-godišnji napadač se cijelo vrijeme ponašao primjereno.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • komikaza 08.02.2013.

    a da nije poznati crnac, nego da je obaican useljenik u italiju, vidio bi on svoga boga, ne bi smio ni pisnuti!

  • CpC-99 08.02.2013.

    Once a bad boy, always a bad boy.

  • StaBiSaSvijetomUpm 08.02.2013.

    hah koje gluposti ti novinari nemaju pametnijeg posla pa izmisljaju nekakve price... mislim de pustite decka da zivi na miru vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare