To je to što me zanima!

Balotelli nakon Mourinha 'stao na žulj' M. Morattiju

Inaćenje čelnicima kluba obilo se o glavu Mariju Balotelliju koji je prije nekoliko dana na TV-u obukao dres Milana. Propustit će susret s Romom
Vidi originalni članak

Dolazak tamnoputog Talijana Marija Balotellija u Inter prije nešto više od dvije godine značilo je samo jedno - probleme! Prgavost 19-godišnjeg napadača donjela mu je titulu jednu od najomraženijih igrača u Italiji. Najviše se zamjerio navijačima Juvea koji ga ne priznaju kao crnog Talijana te zbog navodnih simulacija na terenu. Dolazak Josea Mourinha na San Siro nije donijelo ništa dobrog Balloteliju koji je s Portugalcem od prvog dana na ratnoj nozi. 'Special one' mu predbacuje da se na treninzima ne trudi kao neki iskusniji igrači poput Zanettija i Materazzija koji mu također predbacuju neozbiljnost. Još jednog neprijatelja u nizu stekao je u liku predsjednika Intera Massima Morattija koji je bio njegov najveći zagovaratelj. Najnoviji gaf kojim je zaradio mjesto nepoželjnog dogodio se prije nekoliko dana kad je na talijanskoj televiziji kad je obukao dresa Milana sa svojim imenom. Mourinhu i Morattiju je to bila kap koja je prelila čašu. Balotelli je nakon razgovora s Mourinhom napustio trening te će propustiti derbi ogled s Romom u subotu navečer. To će biti šesta utakmica Intera bez tamnoputog napadača.
"U svakom detalju se slažemo s našim trenerom Joseom Mourinhom i poštujemo njegove odluke. Ako je odlučio izostaviti Balotellija, slažemo se potpuno s takvim stavom", stoji u izvješću.
Ballotelijev menadžer Mino Raiola je izjavio:
- Uvjeren sam da će Balotelli uskoro zatražiti od kluba prekid ugovora. Sam je naznačio da je svaka druga opcija loša.

BERLUSCONI: BALOTELLI BAŠ LIJEPO IZGLEDA U MILANOVOM DRESU
- Nema nikakve borbe između Milana i Intera za njega. Ne znam za nikakav obavljeni razgovor oko njega. No, momak lijepo izgleda u našem dresu, to je definitivno - osvrnuo se predsjednik Milana na špekulacije oko Balotellijevog prelaska u suparnički Milan.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • macak599 27.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • kun 27.03.2010.

    Eto primjera kad \'slava\' pukne u glavu

  • user_39479 27.03.2010.

    mislim suspendiraju ga zato sto navija za milan..primitivizam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare