To je to što me zanima!

Balotelli: Nije mi bitno ostaje li Tevez, uvijek dođe netko novi

Transfer Carlosa Teveza iz Citya u Corinthias ipak je propao, a jedini koji ne mari pretjerano za sudbinu igrača s kojim je donedavno dijelio svlačionicu je Balotelli
Vidi originalni članak

Manchester City posve je siguran da mu 'usluge' Carlosa Teveza više nisu potrebne i iako je bilo gotovo sigurno da će igrač rasteretiti blagajnu bogatih 'građana' odlaskom u Corinthias, i to je propalo.

Iako je njegov prelazak bio obznanjen kao gotova stvar, Corinthias je izgubio bitku s vremenom jer u Brazilu je završio prijelazni rok te je preko noći odustao od igrača za kojeg se opet mogu početi nadmetati Inter, Real Madrid i Chelsea.

Sudbina igrača kojeg je City preoteo gradskom rivalu Unitedu 2009. očito ne zanima njegovog donedavnog suigrača Maria Balotellija koji se ne zamara Tevezovom sudbinom.

- Nije uopće bitno ostaje li ili odlazi - izjavio je buntovni talijanski igrač koji novinske stupce više nego komentarima na dobru igru puni svojim ispadima i nepodopštinama.

- Ako ostane u redu, ako ode, siguran sam da će klub dovesti nekog novog - nastavio je nezainteresirano Balotelli.

- Tevez je odličan igrač, nadam se da će ostati, ali već sam toliko puta vidio velike igrače kako odlaze iz svojih klubova. Događalo se i dok sam bio u Interu, takav je nogomet - sagledao je to vrlo jednostavno Balotelli.

- City ima dobru momčad. Ostat ćemo takvi i nakon njegovog odlaska. Nema smisla premišljati se oko igrača koji želi otići - zaključio je Balotelli.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mercator 20.07.2011.

    koji bezobrazni lik ovaj balotelli.nek se proba puvati pred mamićem..

  • Peruzzi 20.07.2011.

    Hhahahah, jebote znao sam da je mlad ali ne da je moje godište.. Još sam par dana stariji od njega... On zarađuje 100 000 funti tjedno dok ja zarađujem 700 kuna studentske stipendije mjesečno plus još neku crkavicu koju zaradim radeći preko ljeta.. O da, život je pošten...-.-

  • Neymar11 20.07.2011.

    Balotelli - prljavi dečko talijanskog nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare