To je to što me zanima!

Balotelli u svom stilu; 'Voli Manchester', ali jedino City

Mario Balotelli još je dodatno obilježio susret 1. kola Premiershipa. Iako su svi igrači imali simboličku majicu 'I love MCR', on je svoju ipak morao malo izmjeniti
Vidi originalni članak

Mario Balotelli opet je u centru pažnje, ali opet ne zbog svojih nogmetnih vještina i upečataljivog nastupa za svoj City. Ponekad se čini da igrač u klubu ima više ulogu zabavljača nego nogometaša.

Nema sumnje da njegovim suigračima u Manchester Cityju nikada nije dosadno, no možda bi im bilo draže kada bi Mario tako inventivan bio na terenu.

Naime, Balotelli je uoči susreta sa Swanseom u prvom kolu Premiershipa istrčao u nesvakidašnjem izdanju. Balotellija se već viđalo u neobičnim izdanjima, majicama s printom cijelog arsenala oružja ili strip junaka, pa i s neobičnim frizurama, ali ovog je puta igrač nadmašio sam sebe. Balotelli se na terenu pojavio s majicom na kojoj je stajalo 'I love MCR'.

Gestom je Balotelli, kao i njegovi suigrači, htio ukazati na narede koji su prošli tjedan zahvatili engleske gradove pa i Manchester.

Lijepa gesta, nema što, da Balotelli nije opet dodao nešto 'svoje'. Na majicu je igrač još rukom dopisao riječ 'City', kako bi naglasio koliko voli klub u kojem igra.

Otočki su mu mediji zamjerili nedavne izjave kako mu grad uopće nije drag te kako nije sretan u Manchesteru i Balotelli je očito iskoristio priliku da im u svom stilu odgovori.

Balotellija će njegova 'isključiva ljubav' vjerojatno opet koštati linča već iovako mu ne pretjerano naklonjenih medija. No, kako je već puno puta pokazao, što drugi misle o njemu ne dira ga previše, pa će 21-godišnji nogometaš vjerojatno već idući tjedan izvesti 'još jednu od svojih'.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • matej252011 16.08.2011.

    legenda najveća na svijetu uz brendona

  • the game 16.08.2011.

    vidi kako je y napiso hahah

  • Lil Tunechi 16.08.2011.

    bar pokazuje vjernost klubu...i lik je živa legenda,zašto da ne radi što god mu padne na pamet kad može??

Komentiraj...
Vidi sve komentare