To je to što me zanima!

Banda mu prijetila pištoljem i ukrala skuter na proslavi Kupa, Lorenzo Insigne mu kupio novi

Kada je priča o ukradenom skuteru procurila u javnost, kapetan osvajača Kupa i reprezentativac Italije Lorenzo Insigne je Salvatoreu kupio skuter kako bi mogao ići na posao
Vidi originalni članak

Napulj i Napoli prikaz su prave talijanske, strastvene ljubavi navijača i kluba. Sada su ti isti navijači nakon godina čekanja napokon imali razloga za veselje. Nakon šest godina posta, Napoli je pobijedio Juventus (4-2 na penale) i osvojio šesti Kup Italije, a  navijači su izašli na ulice proslaviti to u ovim čudnim 'korona-vremenima' najbolje što znaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nažalost, na ulicama je bila i jedna nemila scena. Naime, jednog je navijača Napolija okružila lokalna banda, maknula ga s njegovog skutera, uperila pištolj u glavu i onda sjela na taj isti skuter i odvezla se. Na snimci se vidi da je navijač, za kojega tamošnji mediji tvrde da se zove Salvatore, ostao samo u šoku uz rub ulice.

Kada je priča procurila u javnost, kapetan osvajača Kupa i reprezentativac Italije Lorenzo Insigne je Salvatoreu kupio skuter kako bi mogao ići na posao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare