To je to što me zanima!

Sandra s Asafom Powellom na Mladosti poziva sve na Hanžek

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sretni smo što Hanžek ide dalje i ako Bog da, imat ćemo lijepo vrijeme tijekom mitinga. To bi bilo super, rekao je Bandić nakon obilaska stadiona na Mladosti
Vidi originalni članak

Asafa Powell bit će jedna od zvijezda na Hanžekovićevom memorijalu (7.-8. rujna). Jamajčanin je sletio u Zagreb i najavio napad na Boltov rekord mitinga.

- Lani sam vam obećao da ću napasti Boltov rekord, ali vrijeme nas nije poslužilo. Nisam bio ni blizu 9.85 sekundi. No sad sam opet ovdje. Rekli su mi da će biti sunčano. Sigurno ću napasti rekord - rekao je Powell .

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prošetao je stadionom na Mladosti s bivšim svjetskim rekorderom na 100 metara, direktorom Mitinga Jankom Golesom, direktorom natjecanja Sinišom Ergotićem te projekt menadžericom Ivanom Brkljačić.

- Sretni smo što Hanžek ide dalje i ako Bog da, da bude dobro vrijeme tijekom mitinga. To bi bilo super - rekao je Bandić nakon obilaska stadiona na Mladosti.

Bandić se susreo i sa Sandrom Perković, srebrnom s nedavno održanog Svjetskog prvenstva u Pekingu. Na Hanžeku nas očekuje čak 18 osvajača medalja s tog SP-a.

- Ovo mi je jedan od najdražih mitinga. Pozivam navijače da me dođu podržati. Mislim da mogu još puno toga pokazati - rekla je Sandra Perković.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 7

  • leolee11 02.09.2015.

    cudi me banderas nece sudjelovati u maratonu ,

  • mmarac222 02.09.2015.

    Zagreb i na svjetskoj karti sporta. Neprocjenjivo.

  • DulePacov 02.09.2015.

    jel zna tko kolika je cjena ulaznice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare