To je to što me zanima!

Bar sam je prebila: Igračicu su doživotno izbacili iz nogometa

BAR IMA IZBOR - UFC Silvija Sekačić više nikad ne smije profesionalno igrati nogomet. U BiH ligi pretukla je protivnicu pa se kasnije još naslađivala na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Možda bi se izvukla da se ispričala, ali umjesto toga naslađivala se po društvenim mrežama pa je disciplinska komisija nogometnog saveza BiH napravila jedinu moguću stvar. Silvija Sekačić više ne smije profesionalno igrati nogomet.

U 13. kolu Prve ženske lige BiH oborila je suparnicu Adnu Lubanović, sjela joj na leđa te ju je izudarala šakama. Šokirane igračice i suci jedva su je makli s druge igračice.

A sad, pravac UFC

- Kakvim riječima opisati ovaj čin, a da ostanemo u granicama pristojnog? Dovoljno je reći da ovakvo ponašanje nema veze sa zdravom pameću, osobama kao Silvija nije mjesto u nogometu i zaslužile su doživotnu suspenziju - izjavili su iz ŽNK Mladost. 

Dan kasnije, umjesto isprike i alibija, žara borbe i tako to, Silvija se na društvenim mrežama preimenovala u boksača Joshuu.

- Lagano crveni karton, ako ništa, prebila sam je - napisala je Silvija, koja se kočoperila u crnoj trenirci iznad natpisa sikky_ Joshua.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nekadadavno 12.05.2017.

    Gospodin(bezimeni)bi rekao da ju je samo blago odgurnula, tako komentira npr. nedosuđeni jedanaesterac-lagano ga gurnuo(Rijeka-Građanski, Concordija ,Croatia,.......ups Dinamo) ili nedosuđeni jedanaesterac lopta ga lagano pogodila u ruku heheee

  • Prki600 12.05.2017.

    Di je onaj lik "Prčvarnica" , da prokomentira kako je sudačka komisija pogriješila i da ovu ne treba suspendirat jer tko zna što joj je ova na podu rekla i možda joj je uklizala s leđa.

  • netjak5 12.05.2017.

    stav suca pinky boy:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare