To je to što me zanima!

'Barakude' se rasipaju, šesti odlazak: I Burić uzeo pauzu...

Bio je neizostavni član reprezentacije i osvojio je zlata na svim velikim natjecanjima. Nakon Barača, Vićana, Hinića, Boškovića i Rudića, ostali smo i bez Damira Burića
Vidi originalni članak

Damir Burić (32) najnoviji je u nizu onih koji su se oprostili od hrvatske reprezentacije. Kapetan Barač, golman Vićan, centar Hinić i izbornik Rudić su otišli, a pauzu su uzeli ponajbolji vaterpolist svijeta Miho Bošković i sada Burić.

Bek Radničkog iz Kragujevca bio je neizostavni član 'barakuda' pa je tako osvojio zlata na sva tri velika natjecanja, na Euru, Svjetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama. 

Novi izbornik Tucak i Burić su već porazgovarali o jednogodišnjoj pauzi. Damir će propustiti samo SP iduće ljeto u Španjolskoj.

Iz tjedna u tjedan reprezentacija je sve slabija...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_99825 02.10.2012.

    Srića da reprezentacija ima pun k... mladih al iskusnih igrača...Jedno do najviše dva natjecanja možda neće pucat na zlato ali treće oće... Jbg dok se sve to posloži novi izbornik..nova strategija!

  • kbr 02.10.2012.

    šteta, naši će i dalje bit jaki, ali ovo je bila prilika da naprave dominaciju, nešto slično onome što srbi uživaju u ovom sportu. ovako će to bit samo povremene medalje, a da se sad malo zapelo pa nanizalo par uzastopnih prvenstava sa medaljama, stvorio bi se i pobjednički mentalitet i strahopoštovanje kod protivnika i sudaca, pa bi se medalje osvajale i na mišiće tj onda kad i nismo u top formi.

  • ikhakeri 02.10.2012.

    ma i dalje su naši jako tu je bušlje,joković,dobud,pavić,buljubašić,sukno,a sad če uskočiti i marković koji je jedan od najzaslužniji za zlato u melburnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare