To je to što me zanima!

"Barakude" startale pobjedom protiv Brazila na SP-u u Kini...

Hrvatska je otvorila Svjetsko prvenstvo u Šangaju lakom pobjedom protiv Brazila s 14-5. Izabranici Ratka Rudića nisu imali problema. Najbolji je bio Bošković s 4 gola
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija očekivano lakom pobjedom otvorila je nastup na 14. po redu Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Šangaju. Na startu su izabranici Ratka Rudića savladali Brazil sa 14-5 u 1. kolu skupine C u kojoj se osim Hrvatske i Brazila nalaze još i Kanada i Japan.

Hrvatska je prvu četvrtinu riješila 5-0 u svoju korist, a u tom je periodu briljirao Miho Bošković s tri gola. Prvi gol na susretu primili smo tek tri minute i 23 sekunde prije kraja druge četvrtine kada je Danilo Correa zabio za smanjenje prednosti na 7-1. U nastavku su se naši malo opustili, što su Brazilci iskoristili za isbjegavanje potpunog potopa.

Najefikasniji igrač susreta bio je Bošković s četiri gola, tri je zabio Fran Paškvalin, a po dva su dodali Nikša Dobud i Sandro Sukno. U strijelce su se još upisali Paulo Obradović, Andro Bušlje i Petar Muslim, dok je Josip Pavić na vratima skupio 14 obrana. Kod Brazilaca je s dva gola najefikasniji bio Jonas Crivella.

Hrvatskoj sada slijedi dan odmora, a u srijedu će odmjeriti snage protiv Kanade. Utakmica protiv Japana na rasporedu je 22. srpnja.

Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima, vaterpolo (muški):

skupina C, 1. kolo:

Hrvatska – Brazil 14-5 (5-0, 3-1, 4-3, 2-1)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ironmaiden666 18.07.2011.

    pa to je totalno druga stvar.ti mijesas jabuke i kruske uopce nisi shvatio moj prvi post vec si odma isao sa svojom nekom spikom da hrvatima nista ne valja meni osobno 3. je mjesto super al po kvaliteti nasih igraca bilo bi steta da se ne borimo za naslov

  • ironmaiden666 18.07.2011.

    nije uopce u tome problem,nisam ja taj koji je prvi rekao da je to neuspjeh uostalom vidjet ces ak ispadnemo u cetvrtfinalu kako ce to odjeknuti.ja bi tebe pitao jesi ti normalan?nijedna velesila u vaterpolu nema preko 10 mil st(hr,srbija crna gora madjarska)tako da tu pricu prodaj nekome drugome

  • ironmaiden666 18.07.2011.

    dobro otvaranje doduše imamo daleko najlaksu grupu.samo se nadam da necemo ispast šokantno prije vremena,kolko hvale tu generaciju sve osim medalje je veliki neuspjeh ma u k***** sve osim zlata je neuspjeh!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare