To je to što me zanima!

Barbarez: Nema šanse da budem pomoćnik Blaževiću

Kako piše bosanski Dnevni avaz, Ćiro Blažević će ugovor s NS BiH potpisati 24. srpnja. Iako je želio legendu BiH nogometa uz sebe, dobio je prvo 'ne'
Vidi originalni članak

Mene nitko od igrača neće odbiti, u to sam siguran, rekao je Ćiro Blažević nakon što je postao izbornik Bosne i Hercegovine. I dok na provjeru točnosti njegove najave tek treba pričekati, Ćiro je prvu "odbijenicu" dobio u pokušaju da formira svoj stručni stožer. Prvo "ne" stiglo je od Sergeja Barbareza. Ponajbolji nogometaš u BiH posljednjih 20-ak godina nedavno je završio igračku karijeru i Blažević ga je želio na poziciji svog pomoćnika.
- Ma ne dolazi u obzir da budem pomoćnik izbornika. Ne mijenja previše ime izbornika, to je najmanje bitno, problem je u ljudima koji vode Savez. A oni se nisu promijenili - rekao je za Oslobođenje bivši igrač Bochuma, HSV-a i Leverkusena.
- Vidjet će Ćiro i sam o čemu govorim kad dođe u Sarajevo i vidi kakvi ljudi sjede u NS BiH - dodao je Barbarez.
Ćiro će tako morati potražiti suradnika na drugoj adresi. Potragu će započeti nakon što potpiše ugovor, što će se dogoditi 24. srpnja. Dnevni avaz piše da je definitivno dogovoreno da će mjesečna plaća "trenera svih trenera" biti pet tisuća eura, ali i da će Ćiri ići 70% prihoda od svakog sponzora kojega sam uspije nagovoriti da sponzorira reprezentaciju.
- Uvjeren sam da će sve ići kako treba i da ćemo iz novih temelja uspjeti izgraditi selekciju koja će radovati navijače - optimistično je najavio Ćiro i dodao da je već obavio inicijalne razgovore koji su ranije odlučno najavljivali da neće igrati za reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • josica 16.07.2008.

    Ćiro. jesi čitao što je Židak napisao o tebi prije par dana? Od A do Ž je istina ; nitko te više neće, Ostavi se nogometa. ne pravi budalu od sebe, Ako ih odvedeš na Svjetsko prv, častim te u La Plazi u New Yorku večerom, Sve o mom trošku,

  • Shady 15.07.2008.

    Nema šanse da bi tebe Blažević zvao za pomoćnika..Tko si mi sad ti??Digao nos u nebesa nebi da si Mourinho..Osrednji igrač u osrednjem klubu i on mi nekakva zvijezda, ma bježii..nije Ćiro lud da zove tebe, sine moj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare