To je to što me zanima!

Čudesne škarice Aduriza! Igrao je samo minutu i srušio Barcu

Barcelona je u Bilbau igrala bez ozlijeđenog Messija, Valverde je našeg Rakitića na travnjak poslao tek u drugom poluvremenu, a Aritz Aduriz je minutu prije devedesete donio urlik sreće za prepuni San Mames
Vidi originalni članak

Prvo kolo, prva utakmica Primere u novoj sezoni i - prvi šok. Barcelona je izgubila u Bilbau golom minutu prije kraja utakmice!

Ernesto Valverde nije mogao računati na ozlijeđenog Messija umjesto kojeg je igrao Dembele, a od prve minute na teren nije poslao Ivana Rakitića nego Carlosa Alenu.

Prije gostovanja na San Mamesu Blaugrana je dogovorila posudbu Coutinha kod Kovača i Perišića u Bayern, a kod Athletica joj je od početka išlo naopako iako su Baski bili bez ozlijeđenih Iniga Martineza, Ibaija Gomeza, Iniga Cordobe i Guruzete.

Najprije čudna stručna prosudba o Rakitiću na klupi te korištenju našeg majstora tek od 46', Suarezova ozljeda zadnje lože čija težina još nije poznata, a u 89'... Spektakularne 'škarice' Aritza Aduriza, lopta u Ter Stegenovoj mreži, katalonska tuga i erupcija baskijske sreće.

Prvenstvo je doslovno tek počelo, a Barcelona je već prosula prve bodove! Real u nedjelju gostuje u Vigu kod Celte, a Atletico Madrid u nedjelju od 22 sata na Wandi Metropolitano igra s Getafeom.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • 17.08.2019.

    Cini mi se da cemo imati zanimljivi la ligu. Barcelona je bez messija a sad i suareza prvih par kola. Kako su poceli, mogli bi odmah od starta hvatati reala i atletica sa par bodova zaostatka sta nije dobro za nikog. Jos s obzirom da je barci prioritet liga prvaka, vrlo lako da bi barca mogla izgubiti la ligu. Ekipa puna zvijezda bez ikakve igre, smijesno ih je bilo gledati jucer pogotovo nakon ozljede suareza. Je li se naziru losi dani i za barcu?

  • kmica2 17.08.2019.

    #valverdeout

  • 17.08.2019.

    Mislio sam da još samo Zlatan u tim poznijim godinama može takve stvari raditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare