To je to što me zanima!

Barça bez Rakitića zabila šest komada Elcheu, Pašaliću 90'...

Mario Pašalić odigrao je svih 90 minuta za Elche, dok je Luis Enrique odmarao Ivana Rakitića u visokoj pobjedi Barcelone kod Elchea (6-0) u 20. kolu Primere...
Vidi originalni članak

Barceloni očito leži Elche. Katalonci su ga nedavno u Kupu kralja izbacili ukupnim rezultatom 9-0, a danas su u 20. kolu španjolskog prvenstva slavili 6-0 .

Domaća se momčad u prvom dijelu još i dobro držala. Na poluvrijeme se otišlo s vodstvom Barçe 1-0, a gol je zabio Gerard Piqué u 35. minuti nakon ranije izvedenog slobodnjaka Xavija .

Na 2-0 povisio je Lionel Messi iz penala u 55., a priči je bio kraj nakon što je Faycal Fajr zaradio drugi žuti. Elche je do kraja utakmice primio još četiri komada - dva je zabio Neymar (69. i 71.), jednog Messi (88.) te Pedro (90.).

Mario Pašalić odigrao je svih 90 minuta za Elche i imao sjajnu priliku u 63. minuti smanjiti rezultat pri vodstvu gostiju 2-0, dok je Luis Enrique odmarao Ivana Rakitića .

Barcelona je ovom pobjedom stigla na bod zaostatka za vodećim Realom koji ima utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Notorious Nike 25.01.2015.

    to je to, tak se igra, kakva magija messja I neymara, kakva lakoca igranja, oni se doslovno igraju nogometa, magija na djelu, uglavnom samo tak treba dalje nastavit, sad izbacit atletico, mes que un club!

  • IvankaBarišić_1 25.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • chelsea7 25.01.2015.

    tesko ti zabit i asistirat protiv elchea.. messi je mali pakljavac i moze se sakrit kraj cristiana ronalda.. protiv svih jacih klubova ga se ne vidi na terenu.. a da ode iz spanjolske lige u recimo englesku niko vise nebi ni znao za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare