To je to što me zanima!

Barca demantira: Neymara ne želimo natrag na Camp Nou...

Ne želimo Neymara, niti smo ikada razgovarali s PSG-om o tome da ga dovedemo natrag na Camp Nou. Mi imamo poštovanja prema njima - rekao je potpredsjednik katalonskog giganta...
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš PSG-a, Neymar, definitivno se ovoga ljeta neće vratiti u Barcelonu, potvrdio je potpredsjednik katalonskog kluba Jordi Cardoner. Upravo on, prenosi Marca, smatra da je potez Neymarovog povratka na Camp Nou apsolutno nerealan.

- U ovom trenutku ne postoji "Slučaj Neymar", kao što je rekao predsjednik Bartomeu. Previše je to trenutno komplicirano, iako znamo da je Neymar rekao kako nije zadovoljan u Parizu i želi što prije riješiti situaciju - rekao je Cardoner za španjolske medije.

Potvrdio je i da Barcelona nije pričala sa Neymarom, usprkos brojnom pisanju medija širom Europe, poručuje čelnik Katalonaca.

- Postoji veliki respekt između klubova i ukoliko budemo htjeli transfer Neymara, pričat ćemo. Danas nije vrijeme, nema ništa od toga - zaključio je potpredsjednik.

Neymar je iz Barcelone, uz dosta pompe i nesuglasice sa klupskim čelnicima, prije dvije godine prešao u Pariz za nevjerojatnih 222 milijuna eura i "poremetio" transfer tržište jer su svim igračima naglo skočile cijene.

Samo dvije godine kasnije Neymar želi napustiti PSG, Barcelona je otpala kao opcija, a vjerojatno i Real Madrid koji je već uložio preko 300 milijuna eura ovoga ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • deda52 05.08.2019.

    Piše Marca

  • jurkotic 05.08.2019.

    Cuj pocetak clanka "Najbolji nogometas PSG-a" ma je hahahah a Mbappe je u realu vec

  • HrvaTuHrvatskoJ 05.08.2019.

    Kome treba pijanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare