To je to što me zanima!

Barca gubila 0-2 pa pobijedila 3-2, dva autogola Villarreala

Barcelona se s nova tri boda probila na drugu poziciju na prvenstvenoj tablici, te ima četiri boda manje od Atletico Madrida i dva više od Reala, koji ima i utakmicu manje
Vidi originalni članak

Teškom mukom došla je Barcelona do pobjede u 35. kolu španjolske Primere. Na gostovanju protiv Villarreala slavila je 3-2, iako je gubila 2-0.

Prvi pogodak pao je tek u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je Pereira lijepo proigrao Canija koji je zabio pokraj Pinta. U 55. minuti Aquino je lijepo prošao po desnoj strani, ubacio, a Trigueros glavom zabio i bacio domaće navijače u delirij.

No, onda je uslijedio preokret. U 65. i 78. minuti igrači domaće momčadi Paulista Gabriel i Musacchio postigli su autogolove i vratili Katalonce u život. U 83. minuti Fabregas je lijepo odigrao za Messija koji je zabio za pobjedu.

Barcelona se s nova tri boda probila na drugu poziciju, ima četiri boda manje od Atletica te dva više od Reala, ali on ima utakmicu manje.

Rakitić u teškom porazu Seville igrao samo 25 minuta

U izravnom dvoboju za posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka Athletic Bilbao nadigrao je Sevillu s 3-1.

Svojoj momčadi nije puno mogao pomoći ni Ivan Rakitić jer ga je trener Emery u igru uveo tek u 64. minuti.

Domaća momčad došla je do ranog vodstva, već u četvrtoj minuti precizan je bio Susaeta koji pametno iskorištava odbijenu loptu. Mreže se u prvom poluvremenu više nisu tresle. Iker Muniain u 53. minuti, nakon dodavanja Iraole, povećava vodstvo Athletica. Isti igrač upošljava i Herrera koji dvadeset minuta nakon drugog gola zabija za 3-0.

Počasni pogodak za goste postigao je Kevin Gameiro u 78. minuti.

Sevilla je utakmicu završila s igračem manje, u 72. minuti je isključen Figueiras nakon što je zaradio drugi žuti karton.

Sevilla sada za četvrtoplasiranim Bilbaom zaostaje šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Majstorsmora_2 28.04.2014.

    koja 2 autogola... bravo za pobjedu koja je bila siguran za Vilanovu. RIP Tito...

  • Rostock88 28.04.2014.

    Ma ovo je pušteno!

  • narpes 28.04.2014.

    namještaljka očigledna

Komentiraj...
Vidi sve komentare