To je to što me zanima!

'Barça ili Juve? Svi su rekli da je Juve loš, prije sam za njega'

Čileanski napadač u redovima Dinama Ángelo Henríquez ima reprezentativne suigrače u finalistima Lige prvaka, Brava (Barça) i Vidala (Juve). Bliži je Juventusu
Vidi originalni članak

Ángelo Henríquez otputovao je u Čile gdje će s reprezentacijom zaigrati na Copa Américi. Napadač Dinama ima sunarodnjake u oba finalista Lige prvaka, Barceloni i Juventusu, pa mu je teško odlučiti se za koga će navijati. Ipak...

- Mislim da sam bliži Juventusu jer su nakon ždrijeba polufinala svi govorili kako su oni najlošija momčad među najbolje četiri, a evo ih u finalu - rekao je Henríquez za Goal.

Claudio Bravo čuva mrežu Barcelone, no ne i u Ligi prvaka gdje prednost ima Marc-André ter Stegen, dok je važna karika "stare dame" Arturo Vidal.

- Upoznao samo obojicu i odlični su prema meni. Uvijek sam najmlađi na tim okupljanjima i vrlo su me dobro prihvatili. Ponosan sam i sretan zbog njih u neku ruku. Predstavljaju Čile u najboljem u svijetlu - rekao je Henríquez.

Cijeli razgovor koji je Ángelo Henríquez dao glede finale Lige prvaka pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Eror666_1 24.05.2015.

    Mislim da Juventus ima šanse pošto je to samo jedna utakmica, bit će teško, al navijam za njim. Drago mi je da su u finalu, da ne moramo gledati El Classico jer mi je dosta tih utakmica.

  • pfc 23.05.2015.

    ajde barem nesto pametno od tebe

  • Iluminated 22.05.2015.

    Mislim da ce i oni neutralni bit na strani Juvea. Bar ja, da sam neutralan, navij'o bi za Juve zato sto su toliko daleko dogurali a niko im nije dav'o nikakve sanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare