To je to što me zanima!

Barca najbolji klub svijeta, Dinamo je na 79. mjestu...

Institut za nogometnu statistiku i povijest (IFFHS) donio je ljestvicu najboljih klubova svijeta. Barca je prva, Dinamo 79., Belupo 199., a Hajduk 349.
Vidi originalni članak

Institut za nogometnu statistiku i povijest (IFFHS) donio je ljestvicu najboljih svjetskih klubova u periodu od 1. veljače 2009. do 31. siječnja 2010. godine.nPoredak prva četiri najbolja svjetska kluba ostao je nepromijenjen u odnosu na prethodnu ljestvicu, pa tako vrh drži Barcelona, aktualni španjolski i europski prvak sa 319 bodova, 23 boda ispred drugoplasiranog Chelseaja i 30 bodova ispred trećeplasiranog Manchester Uniteda. Četvrti je Šahtar Darija Srne, a na peto se mjesto sa sedmog probio Arsenal Eduarda da Silve. Šesto i sedmo mjesto zauzimaju njemački klubovi Werder i HSV Mladena Petrića, dok dok su na osmom i devetom mjesto argentinski Estudiantes i brazilski Cruzeiro.nRoma zatvara Top 10 najboljih svjetskih klubova, a “giallorossi” su ujedno izabrani za momčad mjeseca siječnja nizom nepobjedivosti kako u talijanskoj Seriji A, tako i u Talijanskom kupu.
Najbolji hrvatski klub je zagrebački Dinamo koji zauzima 79. mjesto, te je u odnosu na prethodnu ljestvicu napredovao za jedno mjesto.
Na ljestvici 350 najboljih svjetskih klubova nalaze se još dva hrvatska predstavnika, pa tako Slaven Belupo zauzima 199. mjesto, dok je Hajduk na diobi 349. mjesta. Slaven Belupo je u odnosu na prethodnu ljestvicu pao za devet mjesta, a Hajduk se srozao za 14 pozicija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Trollaš_me 03.02.2010.

    kako retardirano...real, bayern, inter, milan, lyon, liverpool, man cyty, totenham, sevilla, bordeux, marseile....daj stavite GEFLE IF

  • vlaka 03.02.2010.

    a di je alcaron?

  • championreal 03.02.2010.

    a daj mi reci šta je to barcelona napravila u posljednjih deset godina osim 2009 godine...i kao po toj godini je najbolji klub zadnjih 19 god ...retardirano na najjače...real ih dere u svemu fraeru...očeš po svim trofejima nesamo liga prvaka ii po međusobnim ogledima...zato shutttt up...i liverpool i milan su veći klubovi od barcelone zadnjih 20 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare