To je to što me zanima!

Barça nudi bolji ugovor: Rakitić će uvjerljivo premašiti Modrića

ASTRONOMSKA CIFRA Ivan Rakitić mogao bi uskoro potpisati novi, poboljšani ugovor s Barcelonom po kojem će zarađivati između 10 i 14 milijuna eura po sezoni
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić mogao bi krenuti stopama drugog hrvatskog asa u Primeri Luke Modrića te također produžiti ugovor sa svojim klubom. Prema pisanju španjolske Marce, Barcelona priprema nove, poboljšane uvjete hrvatskom veznjaku.

Trenutačni ugovor Rakete s katalonskim velikanom vrijedi do ljeta 2019. i po njemu zarađuje osam milijuna eura bruto po sezoni, što je dvostruko više nego što je dobivao u Sevilli.

Rakitić je igrač kojega je trener Luis Enrique najviše koristio u Barceloni u svom mandatu pa ne začuđuje najava o produženju ugovora s većom plaćom. Ivanov menadžer Arturo Canales želi ga smjestiti između Jordija Alba koji zarađuje 10 milijuna eura po sezoni te Sergija Busquetsa, kojemu sjeda 14 milijuna eura bruto.

- Poboljšavanje momčadi koju imamo jako je, jako teško, ako ne i nemoguće. Tražimo mlade igrače i one koji će se lako uklopiti, ali prioritet nam je zadržati jezgru momčadi - izjavio je sportski direktor "blaugrane" Robert Fernández.

Podsjetimo, Luka Modrić početkom listopada stavio je potpis na novi ugovor s Real Madridom do 2020. godine po kojemu će zarađivati oko 7,5 milijuna eura godišnje neto.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nikluk20 13.11.2016.

    neka...zaradi i mirovina...

  • Frenkyy 12.11.2016.

    Modrić ima sad 7,4 milijuna neto što je u Španjolskoj nešto iznad 13 bruto! Dakle bit će blizu ako je ovo istina za Raketu!

  • mentalist1 12.11.2016.

    Pa novinari, jel vi znate razliku izmedu bruto i neto, ako rakitic dobije ugovor od 10 mil, dobijat ce neto 6 mil, modric ima neto 7

Komentiraj...
Vidi sve komentare