To je to što me zanima!

Barca 'petardom' odgovorila Realu: 'Nismo ni mi tako loši...'

U prvom ogledu nove sezone Primere Barcelona je dobila Villarreal 5-0 i poslala poruku rivalima: 'Ne damo vam naslov!'. Real je dan prije pomeo Zaragozu 6-0
Vidi originalni članak

Mourinhov Real zadivio je nogometni svijet na otvaranju prvenstva. Zaragoza je “popila” šest komada, a Madriđani su izgledali kao savršen stroj. Dan poslije na Nou Camp je došao Villarreal, a Barcelona je djelovala jednako moćno. Xavi i Villa ostali su na klupi, nije bilo Puyola, Piquea, Danija Alvesa i Adriana, a momčad iz vrha Primere primila je pet golova. I izgledala je smiješno.

- Evo, pokazali smo da i nama ide sasvim dobro - rekao je Lionel Messi, koji je na Ronaldova tri gola protiv Zaragoze odgovorio sa svoja dva Villarrealu.

- Sad treba samo nastaviti u istom ritmu. Novi igrači brzo su se uklopili, a to je bilo jako važno - dodao je sjajni Argentinac.

Sezona praktički nije ni počela, a Barca već ima dva trofeja. Real dugo, dugo nije izgledao moćnije i sve govori da je pred nama sezona titanskog okršaja dviju najboljih momčadi na planetu.

- Ovom pobjedom završila je predsezona. Sad kreće ono pravo - kaže Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Messi100 01.09.2011.

    Navijači reala, vi ste ove zadnje 2 g ili 3 ako se dobro siječam stalno najavljivali trofeje i dobit čete barcu..hahaha dobili ste samo jednom-Kup Kralja, tako..da..sezona nije počela a mi imamo več 2 trofeja..haha...Bara će opet bit prvak Primere..

  • igor_kc 31.08.2011.

    a kaj sad barca je u zadnjih par godina doslovno gazila real i sad normalno da nije ugodno to gledat navijačima reala. isto tak meni nije bilo lepo dok je real to radil barci. vremena se mjenjaju :D ko je gori, sad je doli =)) bude opet došlo da je real bolji pa barca i to je sasvim normalno, ne kužim zakaj bi se zbog toga sad živcirali...

  • niki85 30.08.2011.

    smijesna liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare