To je to što me zanima!

Barca prekinula seriju Reala: Nevjerojatna večer Navarra...

U 15. kolu Endesa lige košarkaši Reala su pretrpjeli prvi poraz. Izgubili su kod Barcelone 96-89 za koju je fantastičnu utakmicu odigrao Juan Carlos Navarro
Vidi originalni članak

U 15. kolu Endesa lige košarkaši madridskog Reala su pretrpjeli prvi poraz. Nije niti čudno, jer su ove nedjelje gostovali kod velikog suparnika Barcelone..

U sjajnoj utakmici, na razini atraktivnih NBA utakmica, Barcelona je pobijedila 96-89, a nevjerojatnu je večer imao Juan Carlos Navarro i dalje jedan od najboljih igrača u Europi.

Kroz cijelu je utakmicu Navarro promašio jedan jedini šut iz igre! Za dva poena je gađao 7-8, za tri poena sjajnih 5-5, a s linije slobodnih bacanja 4-4. Bio je nezaustavljiv sa 33 koševa, a svemu je dodao šest skokova i tri asistencije. Posebno je odlično odradio treću četvrtinu koju je domaćin dobio 28-20 i odvojio se na nešto veću razliku, što je i bilo ključno u cijelom meču. Do kraja se Real nije opasno približio, te nije mogao ugroziti slavlje Katalonaca.

Hrvatski košarkaš Ante Tomić je za Barcelonu odigrao 26 minuta, te je svom bivšem klubu zabio osam koševa, uz sedam skokova i jedno dodavanje. Gađao je 3-6 iz igre, kao i 2-2 za jedan.

Kod Reala su najbolji bili Rudy Fernandez sa 18 koševa i pet skokova, te Sergio Rodriguez sa 17 koševa. Dontaye Draper je ubacio tri uz isto toliko asistencija.

Barcelona je sada na omjeru 8-7, te je na sedmom mjestu.

Endesa liga, 15. kolo:

Barcelona - Real Madrid 96-89

Redoslijed: 1. Real Madrid 14-1, 2. Caja Laboral 12-3. 3. Valencia 11-4, 4. Gran Canaria 11-4, 5. Bilbao 10-5, 6. Zaragoza 9-6, 7. Barcelona 8-7...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dobby_1 01.01.2013.

    Čak i u košarci Barca razbija Madrid.

  • daljinac 31.12.2012.

    strašan je ! kad ga krene mogao bi pogoditi koš i iz svlačionice.

  • Nisam Taj 31.12.2012.

    Kakva je to razbijacina bila u 3. i pocetkom 4. cetvrtine je nevjerojatno za opisat, u tim trenucima se cinilo da Barcelona igra protiv neke kadetske momcadi. Barcelona je najbolja kad je najteze i svojom kvalitetom u play offu,bez obzira na kojem mjestu zavrsi ligaski dio,opet moze osvojit naslov. Kad te netko ubije tvojim najjacim oruzjem onda znas da je bolji od tebe,a Barcelona je reala torpedirala kao podmornicu tricama sinoc. Navarro je jos jednom pokazao da je ponajbolji katalonski sin i vodja kakav se pojavljuje jednom u 20g. Sinoc pobjeda Liverpoola sa fantasticnom igrom i zatim demoliranje reala od strane Barcelone,pa zar se moze trazit bolji zavrsetak tekuce godine ? :))) Jednostavno,divno je biti navijacem ovog velikog kluba,kluba koji je u ovoj godini osvojio 14 velikih titula !!! Najbolji i najveci klub svijeta,to je Barcelona danas ma koliko suparnicki simpac to pokusavali osporavat bez argumenata uvrijedama i podmetanjima najnize vrste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare