To je to što me zanima!

Barca preokretom do pobjede u derbiju na Vicente Calderonu

Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, ali onda se otvorilo u nastavku. Atletico je poveo u 52. minuti golom Falcaa. Barcelona je do kraja uspjela okrenuti vodstvo
Vidi originalni članak

Dan nakon što su i službeno postali prvaci Španjolske, nogometaši Barcelone gostovali su na Vicente Calderonu kod Atletico Madrida i pobijedili 2-1.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, ali onda se otvorilo u nastavku. Atletico je poveo u 52. minuti golom Falcaa, kojeg je odlično sa zemlje proigrao Gabi.

Barcelona je izjednačila u 72. minuti nakon lijepe akcije Fabregasa i Sancheza, koju je Čileanac završio golom s 10-ak metara.

Katalonci su do tri boda na Vicente Calderonu došli u 80. minuti autogolom Gabija, koji je nespretno reagirao pred vlastitim golom nakon lošeg udarca Ville.

Najveću brigu Barci mogla bi zadati nova ozljeda Lionela Messija, koji je u drugom poluvremenu napustio teren, pa su Katalonci morali igrati s igračem manje jer je Vilanova do onda već napravio sve tri izmjene.

U nedjelju su odigrane još tri utakmice. Valencia je pobijedila na gostovanju kod Vallecana 4-0. Dva gola zabio je Soldado, a jednom su mrežu domaćina tresli Guardado i Valdez.

Betis je golom Castra pobijedio Celtu 1-0 i tako ju još više približio drugoj ligi.

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa Malaga i Sevilla odigrali su bez pobjednika 0-0. Ivan Rakitić igrao je 90 minuta, a veliku priliku imao je 76. minuti, ali nije bio precizan.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • brumatse 13.05.2013.

    ti, ustvari, imaš bumbu

  • Nisam Taj 13.05.2013.

    Dominacija od pocetka do kraja rijetko viđena u modernom nogometu i sportu uopce. Prvi put otkad pratim nogomet dogodilo se da u jednoj od najjacih liga svijeta jedna momcad postane prvakom nakon samo 20-ak kola,a sve ostalo je bilo samo odrađivanje posla. Ja se nadam da ce se Katalonija u skoro vrijeme otcijepiti od spanjolske i da ce Barcelona naci ligu u kojoj ce morati davati vise od sebe da bi ju osvojila sa barem jednom ekipom koja bi ju mogla ugrozit jer iskljucivo sto je toliko dominantna u la ligi nije imala snage za Europu ove godine kad sve momcadi u prvenstvu pobjeđuje sa 50% snage. Evo francuska liga je zanimljiva sa PSG-om,Marseillom,Lyonom i uskoro Monacom,a dolazak Barce na primjer u nju bi od nje stvorilo najexponiraniju ligu na svijetu na koju bi se sponzori lijepili. Naravno da bi la liga odlaskom Barce pala u 2. plan i izgubila ogromne novce od sponzora,a samo natjecanje bi izgubilo draz jer bi to bilo natjecanje luzera...

  • ping-pong 12.05.2013.

    Čestitke Real Madridu na drugom mjestu i naravno od srca velike čestitke igračima i navijačima Barcelone na osvojenom prvenstvu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare