To je to što me zanima!

Barca razbila Atletico i srušila Balićeve snove o euro naslovu

Ivano Balić za Atletico je zabio dva gola te imao tri asistencije. U madridski sastav nakon ozljede vratio se i Jakov Gojun. Junaci Barcelone bili su Šarić i Rutenka
Vidi originalni članak

Rukometaši Barcelone na krilima fenomenalnog Danijela Šariča, koji je na kraju imao 19 obrana, pobijedili su Atletico 32-24 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i izborili Final Four.

Madridska momčad u Barcelonu je došla sa solidnom zalihom od pet golova (pobjeda 25-20 u prvom susretu), ali nakon početnih 3-3, uslijedila im je crna rupa u kojoj nisu zabili gol više od deset minuta. To su Katalonci iskoristili i serijom 8-0 otišli na 11-3.

Atletico se ipak u završnici prvog poluvremena malo pribrao i na odmor otišao samo s minus šest (15-9).

Ipak, već na početku nastavka Barcelona je novom serijom otišla na devet razlike (20-11).

Atletico se nije predavao, došli su na minus pet 10-ak minuta kraja, ali jednostavno danas nije bio njihov dan. Na kraju je Barcelona pobijedila uvjerljivih osam razlike (32-24) i priključila se Kielu na Final Fouru.

Kod Barcelone, uz Šarića, svakako treba istaknuti Rutenku, koji je zabio 11 golova. 

Ivano Balić za Atletico je zabio dva gola te imao tri asistencije. U madridski sastav nakon ozljede vratio se i Jakov Gojun, ali je igrao malo.

Tko će se priključiti Kielu i Barceloni saznat će u nedjelju nakon utakmica Kielce - Metalurg te HSV - Flensburg.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hulk01 28.04.2013.

    Balića hoćemo!

  • Superteška 28.04.2013.

    Balić je prošlost.

  • Nisam Taj 28.04.2013.

    ... jos jedan sastav Barcelone među 4 najbolja u Europi i svijetu :))) Barcelona je najveci klub svijeta,to je cinjenica !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare