To je to što me zanima!

Barca u kupovini s 50 milijuna, nude ih Spursima ili Santosu

Iz Barcelone su najavili kako na ljeto namjeravaju potrošiti 50 milijuna eura na pojačanja. Na listi želja su tek dva imena, a oni si mogu priuštiti tek jednog od njih
Vidi originalni članak

Ljetni shopping u Barceloni vrijedi 50 milijuna eura. Toliko su Katalonci odlučili izdvojiti na pojačanja za iduću sezonu.

Ovog se ljeta, kako priznaje tajnica španjolskog kluba Susana Monje, Barcelona misli baviti ozbiljnom kupovinom.

No 50 milijuna eura Barca je spremna staviti na stol za samo jednog igrača, pitanje je samo hoće li to biti Neymar iz Santosa ili Gareth Bale iz Tottenhama.

- Imat ćemo otprilike 50 milijuna eura za potrošiti. To je velika stvar u usporedbi s ostalim klubovima, a ta će brojka u budućnosti samo rasti. Samo moramo taj novac pametno iskoristiti - rekla je Monje.

Ima se, može se, reklo bi se. Čini se da to vrijedi i za Bercelonu koja si može priuštiti i da pusti Aleksandera Hleba iz kluba bez odštete.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • medicine 27.02.2012.

    mislim da im je bolje uzet neymara s obzirom da je mlad i več jakooo talentiran a ima mjesta za napredak :)

  • MeSSija 26.02.2012.

    Barcelona je zainteresirana za Thiaga Silvu (treba im jedan dobar stoper) i Van Persia (puno ozljeda napadaca). Nikakav Bale (preskup im je) ili Neymar. Zato ''novinari'' od kud vam te informacije?! I jos nesto...Hleb vise nije u klubu; prodali su ga prije mjesec i pol. :*

  • DanijelSrpak 26.02.2012.

    za 50 milja prodamo im mamića, markovića. i srebrića i besplatno ljetovanje na našem moru dok su živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare