To je to što me zanima!

Barca zagonetna oko Messija, ali Leo sigurno propušta Inter

rgentinski je nogometaš tek zaliječio ozljedu mišića lista, ali je onda prošli vikend u utakmici protiv Villarreala (2-1) nakon samo 45 minuta igre ozlijedio bedreni mišić dok je asistirao za gol Antoineu Griezmannu
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi mora pauzirati zbog ozljede bedrenog mišića koju je zaradio na utakmici s Villarrealom, objavila je u četvrtak Barcelona ne otkrivajući koliko će dugo Argentinac izbivati s nogometnih terena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sigurno je da će novopečeni dobitnik Fifine nagrade za najboljeg igrača svijeta ove godine propustiti utakmicu Lige prvaka protiv Intera sljedeći tjedan. 

Argentinski je nogometaš tek zaliječio ozljedu mišića lista, ali je onda prošli vikend u utakmici protiv Villarreala (2-1) nakon samo 45 minuta igre ozlijedio bedreni mišić dok je asistirao za gol Antoineu Griezmannu. (jć)

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_432191 26.09.2019.

    Doping polako popušta stižu ozljede od preforsiranog tijela i organizma

  • 26.09.2019.

    Godine polako stižu...

  • Dr.Gonzo. 26.09.2019.

    Polako se nazire kraj, tijelo vise nije tako mlado kao prije sto je normalno, jbg svemu lijepom dode kraj, prije ili kasnije. Uzivajte dok mozete jos u majstorijama Messia i Ronalda, kada ih vise ne bude na terenu (a to je uskoro) onda ce nam faliti, i jedan i drugi, bez obzira na klub za koji navijamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare