To je to što me zanima!

Barca želi dovesti Andreja Aršavina na Nou Camp

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Barcelona je najnoviji klub koji želi dovesti napadača Zenita Andreja Aršavina. Cijena za ruskog reprezentativca kreće se oko 25 mil. eura
Vidi originalni članak

Sjajne igre Andreja Aršavina na Euru promovirale su ga u jednog od najtraženijih igrača u ljetnom prijelaznom roku.
Aršavin je član Zenita iz Sankt Petersburga, a zanimanje za njega pokzali su Arsenal, Manchester City, Everton, a najnovije i Barcelona. Cijena za sjajnog ruskog reprezentativca kreće se oko 25 milijuna eura.
- Imam ponude iz Njemačke i Engleske, ali da bi volio igrati u Španjolskoj. Ali zasad nemam ponuda iz Primere - rekao je Aršavin.
Katalonski mediji objavili su pak da Barcelona želi dovesti napadača Zenita na Nou Camp. Za njega su i Barcini navijači, što je pokazala anketa dnevnika Sport. Čak 83 posto čitatelja Sporta želi vidjeti Aršavina u Barceloninom dresu.
Predsjednik Ruskog nogometnog saveza Vitaly Butko rekao je i da Aršavin želi u Barcelonu.
- Andrejev san je igrati na Nou Campu. Vrlo brzo bi mogao izboriti mjesto u sastavu i pokazati sve svoje kvalitete u Barceloni. U najmanju ruku je jednako dobar kao i Deco - kaže Butko.
Barca ovog ljeta namjerava napraviti veliku rekonstrukciju momčadi. Žele prodati Ronaldinha, Deca i Samuela Eto'oa, a već su doveli Martina Caceresa (Villarreal), Gerarda Piquea (Manchester United), te Seydoua Keitu i Daniela Alvesa (Sevilla).
Također, u pregovorima su sa dvojicom igrača Arsenala Adebayorom i Hlebom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Arsenalgirl 23.06.2008.

    ajde ti lijepo u Arsenal, tamo ćeš i ti biti sretan, a i mi navijači...

Komentiraj...
Vidi sve komentare