To je to što me zanima!

Barcelona će prvi put na dresu imati ime grada, a ne igrača...

POSEBNA DOZVOLA Svi će igrači na utakmici protiv Real Betisa u nedjelju na dresu imati i slogan #TotsSomBarcelona (Svi smo mi Barcelona), što je odobrilo vodstvo La Lige
Vidi originalni članak

Umjesto Messi, Rakitić, Iniesta, pisat će - Barcelona. Katalonski klub zatražio je posebnu dozvolu španjolskog nogometnog saveza kako bi odao počast žrtvama bezumnog terora koji je pogodio njihov grad u četvrtak. Svi će igrači na dresu imati i slogan #TotsSomBarcelona (Svi smo mi Barcelona), što je odobrilo vodstvo La Lige. 

- Želim izraziti sućut obiteljima i prijateljima žrtava užasnog napada. Mi koji želimo živjeti u miru i svijetu bez mržnje, u kojem su poštovanje i tolerancija osnova za suživot, smo u većini i nećemo se predati - rekao je Lionel Messi. 

Uoči utakmice protiv Real Betisa u nedjelju u 20.15, igrači i navijači minutom šutnje odat će počast žrtvama terorističkog napada u kojem je poginulo 13 ljudi, a ozlijeđeno je stotinu, nakon što se terorist u njih zabio kombijem u centru grada.

Najmlađa žrtva je trogodišnja djevojčica...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Rockon 19.08.2017.

    Muslimani na kolinima. Sad čekamo da Francuzi opituraju Eiffelov toranj i da se jave frikovi iz razno raznih humanih udruga koji će reć da triba širit ljubav i da ih triba primit šta više. Liberalizam je najveće zlo koje je pogodilo modernu civilizaciju

  • Ramos01 19.08.2017.

    Svaka čast Barca...

  • champion_1 19.08.2017.

    kako patetično pa što glume ti bogataši-gurači lopte? žive u viletinama i ne guraju se sa sirotinjom u redovima za špeceraj, kupuju u exclusivnim trgovinama, jedu u najboljim restoranima tamo nema gužve, njih neće bomba jer ona ide tamo gdje je raja. i šta sad oni suosjećaju? patetika na najjače. i amerika je imala 9/11 pa nitko nije naruživao dresove lakrdijom kao ovi. u stvari baš me i briga nogometni dresovi su uz europske hokejaške najružniji dresovi na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare