To je to što me zanima!

Barcelona i dalje nedodirljiva! Uzeli bodove u vrućoj Baskiji

Barca je dominirala cijelim susretom te je uputila čak 17 udaraca prema vratima domaćina. Međutim, prvi su zaprijetili gosti u 18. minuti kada Adurizov udarac glavom sjajno brani Ter Stegen
Vidi originalni članak

Možda po prvi puta u zadnjh dosta godina nogomet u Barceloni nije u prvom planu. U sjeni katalonskog proglašenja neovisnost, simbol te novopečene države zaputio se na gostovanje u Baskiju te je pobjedio Atheltic Bilbao rezultatom 0:2.

Barca je dominirala cijelim susretom te je uputila čak 17 udaraca prema vratima domaćina. Međutim, prvi su zaprijetili gosti u 18. minuti kada Adurizov udarac glavom sjajno brani Ter Stegen.

Isti igrači glavni su akteri i situacije dvije minute kasnije, a pobjednik je opet isti - njemački golman zaustavlja udarac baskijskog napadača. 

U 22. minuti veliku priliku propustio je najbolji igrač blaugrane, Lionel Messi. Omaleni Argentinac sjurio se u kazneni prostor, prevario i zaobišao Arrizabalagu, ali realizacija je izostala - s udaljenosti od metra pogodio je stativu desnom nogom.

Ipak, Messi se za svoj promašaj iskupio u 36. minuti kada sjajno pogađa nakon ubačaja Albe.

Do kraja poluvremena zaprijetio je i Paulinho pogodivši gredu u 41. minuti. Na prvu priliku u drugom dijelu čekali smo do 53. minute kada okvir gola glavom nakon centaršuta pogađa Raul Garcia. 

U samom smiraju susreta sjevnula je kontra Barcelone. Messi je povukao i pronašao Suareza, Urugvajac je pucao, a odbijenu loptu je u mrežu u 92. minuti šalje Paulinho.

Ivan Rakitić je odigrao svih 90 minuta za gostujući sastav.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • the devil 29.10.2017.

    Ah vi klinci, da vas nema nebi uefalona imala navijače.. hahahaha kad odrastete i počinjete svačat nogomet onda komentirajte..

  • Dennyy 29.10.2017.

    Ne kužim ovog Valverdea i njegovo uporno guranje S Roberta na desnog beka, a imaš zdravog Semeda na klupi koji je pokazao da je odličan igrač na toj poziciji.. još bi razumio da ga odmara, ali stavi Semeda u tekmi protiv Murcie u kupu, a onda ga u bitnoj prvenstvenoj tekmi drži na klupi.. wtf? Inače, bez obzira što su rezultati tu, igra Barce u zadnje vrijeme je ne gledljiva, ne pamtim kada se dogodilo da nakon gola oni ostatak tekme čuvaju rezultat, uopće nisu pokušavali ništa prema naprijed cijelo drugo poluvrijeme.. ovaj put je Ter Stegen bio na zadatku i isčupao par teških lopti.. ali neće to tako ići protiv jačih ekipa

  • arow 29.10.2017.

    Ha koji clanak,da nije bilo golmana Barca bi mozda i izgubila,losa,losa i bezidejna igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare