To je to što me zanima!

Barcelona ili? Ma kakvi, Hajduk igra križić-kružić i lovi Europu

Sličan trening kao Barcelona nedavno danas su imali i nogometaši Hajduka. Igrali su popularnu dječju igru križić-kružić uoči susreta sa Slaven Belupom na praznom Poljudu
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone su nedavno na treningu igrali popularnu dječju igru 'križić-kružić' i oduševili sve svoje obožavatelje, ali i ostatak nogometnog svijeta. Bilo je to sve samo ne regluarno, a urnebesne reakcije obišle su nogometnu planetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sličan trening danas su imali i nogometaši Hajduka. I premda će se nekome činiti kako je ova igra neuobičajena, pogotovo kada su u pitanju nogometaši, prevarit će se. Križić-kružić je vrlo popularna igra na nogometnim treninzima, ali više se koristi u mlađim kategorijama jer se klince tako navodi na trčanje i rad kroz zabavu i igru.

Sve u svemu, Hajduk će spreman dočekati Slaven Belupo pred praznim Poljudom, a trener Carrillo je na ovaj način pogodovao dobroj atmosferi u momčadi. Pa ipak, jedan komentar na objavi oduševio je i nasmijao ostale navijače.

- Zato i jesmo četvrti - uz osmijeh je napisao jedan obožavatelj Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mestar 08.04.2017.

    mandrilost, da si igrao nogomet ili se bavio nekim sportom onda bi znao, zasto, kakove vezeima ima, isto kao i ovaj novinar da je ovakova igra nastala prije Barcelone i da je oni nisu izmislili ni prvi upotrebili u sportu. Tako da se ta vrsta treninga ne moze prepisat Barceloni ni nikome, posto nitko nezna kako je nastala ni tko je je izmislio.

  • fzd 07.04.2017.

    vidi ih što su veseli. znaju da sljedeće godine neće igrati kvalifikacije za europu pa će imati višak slobodnog vremena

  • Kringe 07.04.2017.

    Vlasic > Iniesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare