To je to što me zanima!

Barcelona ima nove dresove! Messi maneken, nema kockica

Dres je očigledno prije svega inspiriran izdanjem u kojem su Katalonci 2011. osvojili Ligu prvaka kao i slavnim '20-im godinama prošlog stoljeća. Zasad je u podaji samo 'Vapor Match' verzija i to za 140 eura
Vidi originalni članak

Barcelona se vraća tradiciji, 'kockice' su prošlost, a za novu sezonu Nike im je opet složio dres daleko više na tragu slavne katalonske nogometne priče stare jedno stoljeće i 20 godina. Barca je predstavila svoj novi dres!

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dres Barcelone za sezonu 2020/21

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leo Messi, Luis Suarez, Ivan Rakitić i ostali Blaugrana-majstori sljedeće će sezone opet igrati u tradicionalnim vertikalnim plavo-crvenim prugama; ovaj put sa manje-više diskretnim žutim umetcima...

Sponzorski natpis (japanski Rakuten) na prsima ostaje u bijeloj boji, a na rukavima bedževi La Lige, Lige prvaka i još jednog klupskog sponzora (Beko, turski proizvođač kućanskih aparata).

Dres je očigledno prije svega inspiriran izdanjem u kojem su Katalonci 2011. osvojili Ligu prvaka kao i slavnim '20-im godinama prošlog stoljeća.

Hlačice će biti plave boje, a štucne u plavo-crvenoj kombinaciji sa širokim horizontalnim prugama i žutim Nikejevim 'swooshem'. Na leđima, ispod imena i broja, ostaje bijeli natpis i logo Unicefa.

Trenutačno je moguće naručiti samo 'Vapor Match', službenu verziju i to po cijeni od 140 eura. Zbog problema u proizvodnji jeftinije, navijačke 'replika' edicije kasnilo je službeno predstavljanje nove garniture.

I takvom gigantu kao što je američki Nike se dogodi... Boje na su se, na prvom seriji napravljenih replika, vidno ispirale već s prvim znojenjem i(li) pranjem (?!).

Gostujuća varijanta trebala bi, kako javlja specijalizirani portal Footy Headlines, a vi vidite na gornjoj slici, biti decentna crna sa zlatnim detaljima. Treći dres bit će daleko življi... Roza-zelena kombinacija:

Četvrti dres trebao bi biti kombinacija Barcinih boja i katalonske zastave, a vrhunska se prodaje predviđa i službenim dresovima u kojima će Barcelonini majstori sljedeće sezone trenirati, a dizajn kojih je također već 'iscurio' na društvenim mrežama:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 28.07.2020.

    Basel

  • saggi_thedarkclown 15.07.2020.

    žuti debeli ovratnik mi se ne sviđa...da ga stave tanjeg ili u drugoj boji, top bi bilo

  • Galeb:Bili 14.07.2020.

    Lijep dres. Klasika

Komentiraj...
Vidi sve komentare