To je to što me zanima!

Barcelona krenula u lov: Želi Leicesterova Riyada Mahreza

Mediji na Pirinejima navode kako su Katalonci počeli slagati igračku križaljku za iduću sezonu i jedna od glavnih meta bit će alžirski reprezentativac Riyad Mahrez
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni velikan Barcelona pokazao je interes za krilnim igračem Leicester Cityja Riyadom Mahrezom (25).

Mediji na Pirinejima navode kako su Katalonci počeli slagati igračku križaljku za iduću sezonu i jedna od glavnih meta bit će alžirski reprezentativac.

Mahrez je ove sezone jedan od najboljih igrača engleskog prvenstva i zajedno s Jamieom Vardyjem gura 'Lisice' prema prvom naslovu prvaka u povijesti kluba. 

U 33 nastupa ove sezone Mahrez je postigao 17 pogodaka i upisao 11 asistencija. Mahrez je stigao u Leicester City u siječnju 2014. iz Le Havrea za 500.000 eura, a njegova sadašnja vrijednost procijenjena je na oko 30 milijuna eura.

Leicester City se trenutačno nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva sa 69 bodova, sedam više od drugoplasiranog Tottenhama. Do kraja prvenstva još je šest kola.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • sena2 08.04.2016.

    Jbt,pa Barci ne treba nitko jer niti jedan igrač nemoze zamijeniti Nikog iz prvih 11!Analitičari komentatori su to izglasali!Samo da rukovodeći iz Barce pročitaju komentare...

  • Olegunnarsolskjaer 08.04.2016.

    Bolje mu igrati LP sa Leicesterom nego sjediti na klupi Barcelone...

  • Skårlia 08.04.2016.

    Po meni su dva igraca koji bi mogli pojacat Barcu a to su Hummels BVB ili Rudiger iz Rome. Barcina obrana je slaba karika tima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare