To je to što me zanima!

Barcelona na Flensburg, Sulić i Alilović za finale protiv Kiela

U polufinalu rukometne Lige prvaka igrat će Barcelona protiv Flensburga te Kiel s Veszpremom. Final Four najbolje četiri momčadi igra se u Kölnu od 31.5. do 1.6.
Vidi originalni članak

Ždrijebom završnog turnira rukometne Lige prvaka odlučeno je da će polufinalni parovi biti Barcelona - Flensburg te Veszprem - Kiel. Final Four u Kölnu igra se od 31. svibnja do 1. lipnja. Detaljna satnica bit će dogovorena u sljedećih nekoliko dana.

- Ždrijeb je jako težak, u jednoj utakmici sve je moguće - rekao je Barcelonin Xavier O'Callaghan.

U sezoni 2006/07. upravo je Flensburg izbacio Barcelonu na putu prema finalu.

- Posljednji put smo izgubili od Flensburga, sada imamo priliku uzvratiti im za to - dodao je O'Callaghan.

U drugom polufinalu igrat će Sulićev i Alilovićev Veszprem i Kiel. Prošle sezone ove su dvije momčadi igrale zajedno u skupini te u četvrtfinalu iz kojeg je na Final Four prošao Kiel.

- Kiel je uvijek opasan, ima strašnu momčad. No nema prevelike razlike između Kiela i ostalih momčadi na završnom turniru - rekao je Veszpremov Csaba Hajnal.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Indeficienter 29.04.2014.

    Volio bi da Sulić odigra kao što je do sad odigrao cijelu sezonu i da dokaže da je jedan od najboljih svjetskih pivota,godinama unatoč i kakva je nepravda učinjena time što već godinama ne igra za reprezentaciju jer je "prestar",žalosno...gobac će uništit rukometnu reprezentaciju

  • kecman7 29.04.2014.

    Barcelona bi trebala glatko u finale pošto je Flensburg prosječan, a znamo kakav Dream Team ima Barca..Šarić,Šterbik,Tomas,Lazarov,Rutenka,Karabatic. A u drugom polufinalu očekujem pobjedu Veszprema, i radi naših koji igraju tamo i iz razloga što su se stvarno posložili kako treba sa dosta domaćih igrača, to neka je za primjer Zagrebu no ništa od toga dok je Gobac u rukometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare