To je to što me zanima!

Barcelona na ljeto želi dovesti Mareka Hamšika iz Napolija...

Skauti Barcelone u ponedjeljak su bili na stadionu San Siru gdje su pratili derbi 27. kola talijanske nogometne Serije A, u kojoj je Milan rezultatom 3-0 pobijedio Napoli
Vidi originalni članak

"Meta" koju su pratili i nije se posebno naigrala, no španjolski mediji pišu da Barcelona nije odustala od svoje ljetne želje, a to je 23-godišnji slovački nogometaš Marek Hamšik, član Napolija.

Unatoč tome što je druga želja iz talijanske Serije A, Čileanac Alexis Sanchez, dan prije briljirao s četiri gola za svoj Udinese kod Palerma (7-0), Barcelona navodno i dalje prvenstveno želi dovesti Hamšika koji je 2004. godine iz Slovana Bratislave došao u Seriju A (Brescia), a tri godine kasnije je pojačao i redove Napolija.

U svemu bi prepreka za Barcelonu mogao postojati kruti stav Napolija koji je najavio da neće tijekom ljeta prodavati niti jednu od svojih zvijezda ukoliko klub izbori plasman u Ligu prvaka. Trenutačno su na trećem mjestu ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sikiman 01.03.2011.

    ma on je k...nije loš,ali ništa specijalno

  • user_42221 01.03.2011.

    ja sam ga doveo u liverpool na pes 2011 a skup brate 62 mil.

  • Gigi1911 01.03.2011.

    ne bi njega ni pokusavali dovesti u barcelonu da on nije dobar igrac a i u barci ce sigurno napredovati..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare