To je to što me zanima!

Barcelona nadomak superkupa, Bayernu trofej kod Dortmunda

U nedjelju su odigrane utakmice nacionalnih superkupova u Španjolskoj i Njemačkoj. Barcelona ima prednost protiv Seville 2-0 nakon utakmice na Pizjuánu, dok je Bayern istim rezultatom osvojio trofej kod Borussije (D)
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici španjolskog nogometnog Superkupa Barcelona je kao gost svladala Sevillu 2-0. Strijelci za Katalonce bili su Luis Suárez u 54. te Munir El Haddadi u 81. minuti.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu koja s prednošću od dva gola dočekuje Andalužane u uzvratnoj utakmici Superkupa već u srijedu.

"Dobar rezultat i veliki posao cijele momčadi. Uvijek mi je posebno igrati na Sánchez Pizjuánu", napisao je hrvatski reprezentativac na Facebooku.

Nogometaši Bayerna pobjednici su njemačkog Superkupa nakon što su u Dortmundu pred 81.000 gledatelja pobijedili Borussiju 2-0. Golove za aktualnog njemačkog prvaka postigli su Arturo Vidal (58') i Thomas Müller (79').

Njemačko prvenstvo starta 26. kolovoza utakmicom između Bayerna i Werdera, a Borussia će u prvom kolu dan kasnije igrati protiv Mainza.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • franz beckenbauer 15.08.2016.

    Kolko ovdje neki sline za tom barcelonom to.je strasno...sve strucnjaci sa manje od 18god. Bas mi dodje muka.od pametovanja.

  • nogofil 15.08.2016.

    Utakmica protiv Seville veliki dobitak za Barcelonu. Ne toliko zbog pobjede i zbog činjenice da je djelovala mnogo uvjerljivije, protiv istog protivnika, nego Real na neutralnom terenu. Sve je to tek početak i ne treba iz toga stvarat dalekosežne zaključke. No jedna stvar bi mogla (morala) imati dalekosežne posljedice u budućnosti. To su odlične igre S: Roberta; Digne; Denisa Suareza i Munira.

  • ibracadabra09 15.08.2016.

    Sevilla prvih 20 min iznenadila Barcu presingom sve nakon toga je čista Barca i njen nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare