To je to što me zanima!

Barcelona potvrdila "pljačku": Malcom dolazi Messiju i Raketi

Brazilac je već bio bukirao kartu za Rim, gdje su ga čekali navijači Rome, ali Barcelona je kasno navečer uletjela s ponudom koja je Bordeaux izula iz cipela i Malcom će potpisati za Katalonce
Vidi originalni članak

Roma potvrđuje da je postigla okvirni dogovor s Bordeauxom za transfer igrača Malcoma. Posao će biti dovršen nakon uspješnoga liječničkog pregleda, izvijestili su Rimljani u ponedjeljak iza 18 sati na klupskom profilu na Twitteru.

No samo 24 sata poslije brazilski krilni napadač, najbolji strijelac francuskog kluba prošle sezone s 12 golova, službeno je postao igrač - Barcelone.

Žirondinci su s tailjanskim klubom dogovorili odštetu od 37 milijuna eura za 21-godišnjeg igrača poniklog u Corinthiansu. Navijači Rome već su čekali na aerodromu svoga novog ljubimca, a onda je u posljednji čas stigla ponuda Katalonaca, teška 41 milijun eura uz milijun eura bonusa.

Nakon što obavi liječnički pregled u srijedu, Malcom će sa španjolskim prvakom potpisati petogodišnji ugovor i potom se pridružiti svojoj novoj momčadi na pripremama u SAD-u.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • lopovi od 1902 24.07.2018.

    Sigurno bolje nego willian za duplo više...

  • MOONZz 24.07.2018.

    za 40 milki odlicna kupovina! Samo previse se trpaju napadacima, a fale im vezni

  • burek. 24.07.2018.

    odlična kupovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare