To je to što me zanima!

Navijači traže da protiv Reala u Superkupu igra "Barcelona B"

Real ne zaslužuje čast igranja protiv naše prve momčadi, priopćenje je navijačke grupacije Barce. Smeta im što je Jose pomilovan nakon nakon napada na Vilanovu
Vidi originalni članak

Nezadovoljna odlukom o pomilovanju Josea Mourinha, grupacija navijača Barcelone "Fanatics Barca" lobira da u Superkupu protiv Real Madrida uoči početka nove sezone Primere nastupi Barcelonina B-momčad koja se natječe u drugoj španjokskoj ligi. 

"Real Madrid ne zaslužuje čast igranja protiv Barcelonine prve momčadi", stoji u priopćenju grupacije koja okuplja nekoliko fan-klubova.

Navijače smeta odluka Španjolskog nogometnog saveza koji je poništio kaznu Mourinhu zbog prsta u oko Titu Vilanovi na uzvratnoj utakmici Superkupa prošle sezone. Vilanova je tad bio pomoćnik Guardiole, a Mourinho je prilikom gužve na terenu došetao do Vilanove, zabio mu prst u oko i okrenuo se kao da se ništa nije dogodilo.

Vilanova je reagirao i "opalio" trenera Reala po glavi. Španjolski nogometni savez obojicu je kaznio. Jose je dobio dvije utakmice suspenzije, a Vilanova jednu. 

- Mourinho je agresivac i kukavica koja napada samo kad je žrtva okrenuta leđima. Samo Mourinho mora biti kažnjen, nikako Tito Vilanova koji je reagirao normalno kad te netko napadne s leđa - rekao je bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta s kojim se slaže većina navijača.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • imiki12 09.08.2012.

    Blaugrana Najbolji Su! :D

  • It's kišing 16.07.2012.

    Svejedno bi Barca dobila...i sa rezervama... Barca je Barca...

  • Yassa 15.07.2012.

    malo su se obahatili mogli bi to vratiti sa kamatama, još žale za prvenstvom

Komentiraj...
Vidi sve komentare