To je to što me zanima!

Hajduk je doveo stopera Barce: 'Brzo ću se prilagoditi u Splitu'

UZEO TROJKU To mi je sretan broj. Vjerujem da ću se brzo prilagoditi u Hajduku, rekao je branič Borja Lopez, koji je prošlu sezonu igrao u Barceloni B i trener Carrillo jako ga dobro poznaje
Vidi originalni članak

Borja Lopez (23) priključio se pripremama Hajduka na Pohorju, danas bi trebao potpisati ugovor i odraditi prvi trening sa splitskim klubom.

Hajduk se dogovorio s Barcelonom oko otkupa ugovora i Lopez bi uz Josipa Radoševića trebao biti najveće pojačanje Splićanima za novu sezonu HNL-a. Prema Transfermarktu Španjolac vrijedi 250.000 eura.

POGLEDAJTE HAJDUKOV GOSTUJUĆI DRES

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zadovoljan sam što san došao u Hajduk i što sam okrenuo novu stranicu svoje nogometne karijere. Vjerujem da ću se vrlo brzo prilagoditi ovdje - rekao je Borja Lopez koji je u Hajduku uzeo dres s brojem tri jer mu je to sretan broj.

 

Trening i priprema za novu sezonu

Lopez je prošlu sezonu odigrao za drugu momčad Barcelone. Sjajno ga poznaje trener Joan Carrillo. Mladi branič potpisao je za Monaco s 19 godina, uslijedile su posudbe u Rayo, Deportivo i portugalsku Aroucu, a igrao je i za U-21 reprezentaciju.

- Sad je na meni da počnem trenirati i što prije se pripremim za novu sezonu. Jedva čekam nove izazove - rekao je Borja Lopez za službenu stranicu svog novog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • 30.06.2017.

    I tako dva najveća hrvatska kluba imaju igrače Barcelone, blago nama...

  • POTPEC 30.06.2017.

    Živi bili pa vidili. Momče sve je na tebi. Ti se tribaš podrediti klubu svojim igrama, a ne klub tebi.

  • hastalavista_1 30.06.2017.

    Pa vi ljudi niste svijesni kako ste jadni, kakav god igrac dosao u Hajduk pljuje se po njemu, bitno da je Dinamo doveo Čeha koji se sa Messijem i Ronaldom bori za zlatnu loptu!😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare