To je to što me zanima!

Barcelonin liječnik: David Villa mogao je ostati bez noge!

Visok pritisak na osam, 10 ili 12.000 metara ostavlja dosta traga. To može dovesti do ozbiljnih ozljeda ili čak može uzrokovati da izgubite ekstremit, rekao je liječnik
Vidi originalni članak

David Villa mogao je ostati bez noge nakon što ju je slomio na utakmici klupskog SP-a prošle godine u Tokiju! Otkrio je to Barcelonin liječnik dr. Ramon Cugat koji ga je i liječio nakon ozljede, navodeći kako je napadač katalonskoga kluba imao sreće.

Mogao je, naime, izgubiti nogu zbog promjena tlaka koje nastupaju tijekom leta avionom budući da je Villa odmah nakon loma tibije putovao s momčadi natrag u Španjolsku.

– Visok pritisak na osam, 10 ili 12.000 metara ostavlja dosta traga. To može dovesti do ozbiljnih ozljeda ili čak može uzrokovati da izgubite ekstremitete – otkrio je Cugat koji navodi da je Villa sad u boljoj formi nego što je bio prije ozljede, a pohvalio je i trenera Tita Vilanovu koji nije forsirao njegov povratak na travnjak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ferarrist do groba 06.11.2012.

    JA SAM REALOVAC ALI OVOG COVIJEKA JE STVARNO UZITAK GLEDATI KAKO IGRA I NEIZMJERNO MI JE DRAGO STO SE VRATIO....SAMO TRPAJ.....SRETNO I DAO BOG DA BUDETE PRVI IZA KRALJEVA OVE GODINE...

  • Anto Petrovic 06.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ki1958 06.11.2012.

    Ma i da je ostao bez, kupio bi nove noge. Šta je to za njega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare