To je to što me zanima!

Barcelonine želje: Dajte nam sada taj Manchester

Danas u podne četvrtfinalisti Lige prvaka bit će izvučeni u parove četvrtfinala elitnog europskog nogometnog natjecanja. Finale se igra u Rimu
Vidi originalni članak

Želimo li biti prvaci Europe, moramo sve pobijediti! Ta pomalo otrcana izjava i ovaj put je zaživjela uoči ždrijeba Lige prvaka. A njezinim autorima onda padne mrak na oči kad dobiju Manchester United ili Barcelonu. Teško je u četvrfinalu reći što je dobar ždrijeb, ali svakako je bolje igrati protiv Porta ili Villarreala nego protiv spomenutog dvojca.
- Nebitno nam je koga ćemo dobiti za protivnika, ali možda bi bilo najbolje igrati protiv Porta. Ili Villarreala - rekao je Steven Gerrard i tako potvrdio da je ipak jako bitno koga će im sreća dodijeliti danas u Nyonu.
Vjerojatno svi žele taj dvojac, a oni pak najviše međusobni obračun. Samo su Barcelonine želje ipak nešto malo drukčije.
- Dajte nam Manchester United. Želimo njih u četvrfinalu - ispalio je predsjednik katalonskoga kluba Joan Laporta, ali ta njegova želja više je stvar velikog praznovjerja.
- Kad samo postali europski prvaci, izbacili smo najteže protivnike - Chelsea i Milan.
Čovjek je uvjeren da je lakši put nesretan i, prođu li dobro u ždrijebu, zapet će negdje na putu do Rima. Ili u njegovu srcu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dumont 666 20.03.2009.

    da zelenooki...barca ima najjaci napad na svijetu i ja vjerujem da ce nešto napravit u ligi prvaka

  • josko11 20.03.2009.

    svi otpisali Arsenal.. vidit ćete vi ko je Da Silva

  • Carme 20.03.2009.

    Dajte im, dajte im! Da ja ne zaspim na kauču od dosade gledajući neke predvidljive tekme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare