To je to što me zanima!

Barem mu nije predao, ali bio je blizu: Novak dobio Monfilsa

Đoković je u čudnom meču izborio finale US Opena pobijedivši Monfilsa 6-3, 6-2, 3-6, 6-2. Nakon prva dva seta navijači su izvrijeđali Francuza koji je izgledao kao da mu se ne da igrati...
Vidi originalni članak

Novak Đoković koji je zbog serija predaja do polufinala stigao sa samo dva završena meča, slavio je u prvom pravom ispitu na US Openu. Srpski tenisač u čudnom je meču pobijedio Gaela Monfilsa 6-3, 6-2, 3-6, 6-2.

Đoković je izborio sedmi finale na US Openu u posljednjih 10 godina, a treću titulu pokušat će osvojiti protiv boljeg iz meča Wawrinke i Nishikorija.

Novak se prošetao u prva dva seta što je posebno iznerviralo publiku koja je smatrala kako Monfils "tankira". I stvarno, Francuz je izgledao kao da mu se ne da igrati. Iako je vjerojatno riječ o ozljedi ili iscrpljenosti, navijači nisu imali previše sluha.

Žestoko su mu zviždali, a on je u trećem setu "oživio". Bio je to neki drugi Monfils koji je pomeo Novaka i vratio se u meč. Ali to je bilo kratkoga vijeka.

Đoković je u četvrtom setu ubrzao tempo, Monfils se vratio, ali to je bilo samo prividno. Imao je i Novak problema pa je zatražio medicinski time-out zbog lijevog ramena. Nakon toga je izašao na teren i kao da mu nije ništa pomeo je Francuza koji je izgledao kao da jedva stoji na nogama.

US Open, polufinale:

Đoković - Monfils 6-3, 6-2, 3-6, 6-2

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 011 dejan 10.09.2016.

    johnny 1966, tebi nije dobro sta penis, pozdrav iz beograda

  • torcaspinut1983 10.09.2016.

    Predao ili ne predao isto mu se pisalo. Mozete vi plakat kome smeta koliko hocete ali Djoko je jedan od najboljih sportasa s ovih prostora u povijesti. Dominira vec par godina obicno nasi kad dobiju nesto misle da su Boga za jaja uvatili i sve ide dole. On vec 5-6 godina igra top level

  • Robi K. (IIIa) 10.09.2016.

    Koje je ovo namještanje eeeeeeee neko je digao lovicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare